Συχνές ερωτήσεις

Είναι νόμιμη η αγορά των Game Keys;

Ναι! Οι πάροχοι στην ιστοσελίδα μας παρέχουν μόνο Game Keys που παραδίδονται απευθείας από τους ίδιους τους εκδότες του παιχνιδιού.

Σημείωση: Υπάρχουν πολλοί πάροχοι Game Key που λειτουργούν σε γκρίζες περιοχές, αυτοί δεν προωθούνται στην ιστοσελίδα μας, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο τους παρόχους Game Key που αναφέρονται από εμάς.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την επεξεργασία ενός Game Key μετά την ανάκτησή του;

Αυτό πρέπει να γίνει άμεσα, εάν υπάρχουν προβλήματα, σας συνιστούμε να ανοίξετε απευθείας ένα ticket στον πάροχο που έχετε επιλέξει. Συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Γιατί τα Game Keys είναι τόσο φθηνά;

Τα Game Keys αγοράζονται απευθείας από τον εκδότη του παιχνιδιού και πωλούνται με μικρότερο ποσοστό κέρδους, επειδή ο πωλητής αγοράζει τα παιχνίδια σε μεγάλες ποσότητες, το παιχνίδι μπορεί να πωληθεί πολύ φθηνότερα σε εσάς τους παίκτες!

Μπορώ να κρατήσω τα παιχνίδια για πάντα μετά την αγορά;

Η απλή απάντηση είναι ναι. Χωρίς εξαιρέσεις.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά τα κλειδιά;

Όχι. Μόλις προστεθούν στον λογαριασμό σας, δεν μπορούν να αφαιρεθούν ξανά ή να μεταφερθούν σε νέο λογαριασμό. Το παιχνίδι μπορεί να απεγκατασταθεί και να εγκατασταθεί ξανά όσες φορές θέλετε και σε όσες συσκευές θέλετε, αρκεί να είναι από τον ίδιο λογαριασμό.