Αγοράστε Key για το Call of Duty Vanguard, σύγκριση τιμών για το PC Key του Call of Duty Vanguard Battle.net

Συγκρίνετε τιμές και αγοράστε το key του Call of Duty Vanguard φθηνά! Μετά την αγορά, το game key σας δίνει τη δυνατότητα να καταβάσετε, να εγκαταστήσετε και να παίξετε Call of Duty Vanguard απευθείας στο Battle.net στο PC σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί Call of Duty Vanguard Στην Ελλάδα είναι € 20.79

Call of Duty Vanguard

Το Call of Duty Vanguard είναι ένα κορυφαίο βιντεοπαιχνίδι shooter single player. Είναι η δέκατη όγδοη συνολική δόση της σειράς call of duty. Δημιουργήθηκε από έναν Αμερικανό προγραμματιστή βιντεοπαιχνιδιών που ονομάζεται Sledgehammer games.

Το Gameplay

Το παιχνίδι λέγεται ότι διαθέτει σχεδόν συγκρίσιμους μηχανισμούς παιχνιδιού σε ένα άλλο παιχνίδι σειράς Call of duty, Modern warfare. Διαθέτει νέα χαρακτηριστικά παιχνιδιού που επιτρέπουν στον παίκτη να χρησιμοποιεί μια πιο τακτική προσέγγιση σε μάχες, όπως το ξεδίπλωμα καταστροφικών περιβαλλοντικών στοιχείων ή η δημιουργία νέων μονοπατιών για την ολοκλήρωση στόχων ανεβαίνοντας τοίχους.

Η λειτουργία multiplayer του παιχνιδιού έχει είκοσι χάρτες, στους οποίους οι 16 θα διαθέτουν βασικές λειτουργίες παιχνιδιού, ενώ οι υπόλοιποι χάρτες θα διαθέτουν μια νέα λειτουργία παιχνιδιού που ονομάζεται Champion Hill.

Ο κύριος στόχος του Champion Hill είναι να επιβιώσει όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε να θεωρηθεί ο τελευταίος άνδρας που βρίσκεται σε μια λειτουργία παιχνιδιού δωρεάν για όλους. Οι παίκτες συνδυάζουν τακτική και στρατηγική σε ένα γρήγορο παιχνίδι με όπλα.

Δώδεκα ζωές θα μοιραστούν μεταξύ των οκτώ ομάδων τυχερών παιχνιδιών στους τέσσερις σκηνικούς χάρτες που είναι ειδικά κατασκευασμένοι από αυτές τις σειρές call of duty. Στην περίπτωση κατά την οποία εξαντλούνται οι ζωές, το παιχνίδι θα τελειώσει και η τελευταία ομάδα με τυχόν μη δαπανηρές ζωές κερδίζει το τουρνουά.

Ένα νέο και ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι το Combat pacing, το οποίο θα επιτρέπει στους παίκτες να ελέγχουν την εγκράτεια και την πυκνότητα των βασικών τρόπων παιχνιδιού για πολλούς παίκτες. Οι παίκτες μπορούν επίσης να επιλέξουν από τρία φίλτρα βηματοδότησης που ευνοούν τα παιχνίδια τους. Περιλαμβάνουν Tactical, Assault και Blitz.

Διαθέτει επίσης ένα πρόσφατα αναβαθμισμένο σύστημα καταπολέμησης της εξαπάτησης. Η σειρά πρωτοπορίας επιστρέφει επίσης τη λειτουργία ζόμπι.