Αγοράστε Key για το Battlefield 2042, σύγκριση τιμών για το PC Key του Battlefield 2042 EA App

Συγκρίνετε τιμές και αγοράστε το key του Battlefield 2042 φθηνά! Μετά την αγορά, το game key σας δίνει τη δυνατότητα να καταβάσετε, να εγκαταστήσετε και να παίξετε Battlefield 2042 απευθείας στο EA App στο PC σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί Battlefield 2042 Στην Ελλάδα είναι € 4.44

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε και να ενεργοποιήσετε το Battlefield 6 με ένα Steam Key ή ένα Epic Games Key

Το Battlefield 6 είναι ένα παιχνίδι πρώτου προσώπου που δημιουργήθηκε από την DICE και δημοσιεύτηκε από την Electronic Arts. Το παιχνίδι είναι μια μεγάλη επιστροφή στον ολοκληρωτικό πόλεμο που αναπτύχθηκε από το franchise. Ο παίκτης βρίσκει τον εαυτό του σε έναν κόσμο αταξίας που βρίσκεται στο εγγύς μέλλον, όπου πρέπει να προσαρμοστούν και να ξεπεράσουν πρωτοφανή πεδία μάχης που χαρακτηρίζονται από επικές καταστροφές για την επιβίωσή τους. Στους παίκτες χορηγείται ένα οπλοστάσιο αιχμής που μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε πεδία μάχης, υποστηρίζοντας το πολύ 128 παίκτες.

Γιατί αυτό το παιχνίδι είναι επικό

Η υποστήριξη έως και 128 παικτών, η δυναμική αλλαγή πεδίων μάχης, ο δυναμικός καιρός, οι περιβαλλοντικοί κίνδυνοι και οι τεράστιοι χάρτες μάχης είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους το Battlefield 2042 θεωρείται μεγάλο έργο. Το Battlefield 2042 βλέπει επίσης την επιστροφή των λειτουργιών Conquest και Breakthrough. Η εικονική λειτουργία Conquest εμφανίζεται σε τομείς που αποτελούνται από πολλές σημαίες αντί να επικεντρώνονται μόνο σε μεμονωμένα σημεία ελέγχου. Η επιστροφή των λειτουργιών Breakthrough βλέπει δύο ομάδες. Οι επιτιθέμενοι και οι υπερασπιστές συμμετέχουν σε επικές μάχες, καθώς οι επιτιθέμενοι στοχεύουν να επιτύχουν τον τελικό στόχο. Κάθε τομέας μπορεί να φιλοξενήσει έναν τεράστιο αριθμό παικτών, επιτρέποντας έτσι στους παίκτες να αναπτύξουν στρατηγικές και περισσότερες πλευρικές επιλογές καθώς πιέζουν για την επίτευξη των στόχων μάχης. Η λειτουργία Breakthrough επιτρέπει επίσης στους παίκτες να έχουν πρόσβαση σε περιοχές καταγραφής μέσω διαφόρων τοποθεσιών εισόδου και προσφέρει επίσης διαφορετικούς τύπους τακτικών προσεγγίσεων σε αυτές τις επικές μάχες.

Πλατφόρμα με γνώμονα την κοινότητα

Το Battlefield 2042 συνοδεύεται από το Battlefield Portal, μια πλατφόρμα που βασίζεται στην κοινότητα και επιτρέπει στους παίκτες να αλλάξουν τους κανόνες του παιχνιδιού και να ανακαλύψουν νέες και απροσδόκητες μάχες. Η πύλη παρέχει ατελείωτες δυνατότητες, με τους παίκτες να μπορούν να αλλάξουν κανόνες, να προσαρμόσουν τα όπλα τους και να αποκτήσουν νέο εξοπλισμό, μεταξύ πολλών άλλων. Οι παίκτες μπορούν επίσης να βιώσουν τη νοσταλγία της επανάληψης παιχνιδιών όπως το Battlefield 1942, το Battlefield: Bad Company 2 ή το Battlefield 3.

Αγορά Battlefield 6