ράστε κάρτα δώρου για το Battle.net, Credit του Battle.net στη σύγκριση τιμών

Κάντε κύλιση προς τα κάτω τώρα, για να συγκρίνετε τιμές και να αγοράσετε ένα κουπόνι δώρου του Battle.net φθηνά! Μετά την αγορά το κουπόνι δώρου του Battle.net θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε άμεσα το ψηφιακό κουπόνι δώρου στον λογαριασμό σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί Battle.net Στην Ελλάδα είναι € 5.67

Ψάχνετε για μια δωροκάρτα Blizzard ή θέλετε να αγοράσετε το παιχνίδι WoW; Η Keysforgames συνεργάζεται με επίσημους συνεργάτες και συγκρίνει εκεί τις τιμές. Αφού παραγγείλετε σε έναν από τους προμηθευτές μας ένα προϊόν Blizzard, θα λάβετε τον κωδικό σας πολύ γρήγορα και είστε 100% σίγουροι ότι θα λαμβάνετε πάντα έναν κωδικό εργασίας.

Τα ακόλουθα προϊόντα είναι διαθέσιμα:

Battle.net 5 Ευρώ / 5 λίβρες / 5 δολάρια Δωροκάρτα
Battle.net 10 ευρώ / 10 λίβρες / 10 δολάρια Δωροκάρτα
Battle.net 20 ευρώ / £ 15 / δωροκάρτα 20 δολαρίων
Battle.net 50 ευρώ / 40 λίβρες / 100 λίβρες δωροκάρτα
Battle.net 100 ευρώ / 100 £ / δωροκάρτα 100 δολαρίων

Τι είναι η δωροκάρτα Blizzard;

Με τη δωροκάρτα Blizzard μπορείτε να κανονίσετε πίστωση με την οποία μπορείτε να κάνετε αγορές στο Battle.net, την ηλεκτρονική υπηρεσία της Blizzard Entertainment. Επομένως, η κάρτα Blizzard ονομάζεται επίσης δωροκάρτα Battle.net. Μέσω του Battle.net μπορείτε να αγοράσετε τα διάσημα παιχνίδια Blizzard: Overwatch, Hearthstone, Heroes of the Storm, World of Warcraft, Diablo III, Starcraft II, Warcraft III και άλλα. Εκτός από τη δωροκάρτα Blizzard, πουλάμε επίσης την κάρτα παιχνιδιού WoW που σας προσφέρει 60 ημέρες παιχνιδιού World of Warcraft.

Γιατί μπορώ να χρησιμοποιήσω την πίστωση Blizzard;

Χρησιμοποιείτε την κάρτα Blizzard για αγορές στο Battle.net. Σε αυτήν την διαδικτυακή πλατφόρμα θα βρείτε τα γνωστά παιχνίδια Battle.net και τις επεκτάσεις αυτών των παιχνιδιών. Παρεμπιπτόντως, μπορείτε επίσης να αγοράζετε όλο και περισσότερα παιχνίδια Activision στο Battle.net, συμπεριλαμβανομένων των Call of Duty και Destiny 2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωροκάρτα Blizzard μόνοι σας ή να τη δώσετε σε κάποιον άλλο.

Πώς μπορώ να αποκτήσω τη δωροκάρτα Blizzard;

Αγοράσατε κάρτα Blizzard ή κάρτα WoW; Στη συνέχεια, θα λάβετε έναν ψηφιακό κωδικό Battle.net αμέσως μετά την πληρωμή. Αμέσως μετά την εξαργύρωση αυτού του κωδικού, το προϊόν σας θα ενεργοποιηθεί.

Πώς μπορώ να εξαργυρώσω τη δωροκάρτα μου Blizzard;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τον κωδικό Blizzard μέσω του ιστότοπου της Blizzard και της εφαρμογής Battle.net:

Μέσω του ιστότοπου:

Μεταβείτε στη διεύθυνση Blizzard.com/code.
Συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό.
Εισάγετε τον κωδικό.

Μέσω της εφαρμογής Battle.net:

Πηγαίνετε στο “Παιχνίδια”.
Πατήστε το κουμπί «Εξαργύρωση κωδικού».
Εισάγετε τον κωδικό.

Μετά την εξαργύρωση, η πίστωση Blizzard συμπληρώνεται και είναι έτοιμη για χρήση. Αγοράσατε μια κάρτα WoW; Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως να παίζετε το World of Warcraft online μετά την ενεργοποίηση.