ράστε κάρτα δώρου για το EA Play, Credit του EA Play στη σύγκριση τιμών

Κάντε κύλιση προς τα κάτω τώρα, για να συγκρίνετε τιμές και να αγοράσετε ένα κουπόνι δώρου του EA Play φθηνά! Μετά την αγορά το κουπόνι δώρου του EA Play θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε άμεσα το ψηφιακό κουπόνι δώρου στον λογαριασμό σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί EA Play Στην Ελλάδα είναι € 3.23

“Η EA Access ονομάζεται πλέον EA Play – νέο όνομα και νέα εμφάνιση, αλλά και πάλι τα ίδια πλεονεκτήματα.” Νέο όνομα και νέα εμφάνιση, αλλά με τα ίδια πλεονεκτήματα.

Έχετε ήδη ΜΕΛΟΣ EA ACCESS;

Μην ανησυχείς. Διατηρείτε τη συνδρομή σας με όλα τα οφέλη. Ωστόσο, είστε πλέον μέλος του EA Play αντί του EA Access, ανάλογα με την πλατφόρμα στην οποία βρίσκεστε.

Είναι δυνατές οι ακόλουθες επιλογές:

EA Play 1 μήνα
EA Play 3 μήνες
EA Play 12 μήνες

Προειδοποίηση:

Αυτοί οι κωδικοί πρόσβασης EA είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ XBOX ONE. ΔΕΝ λειτουργούν με ένα Xbox 360.

Γιατί πρέπει να αγοράσετε την EA Access στον ιστότοπό μας

Οι κωδικοί πρόσβασης EA είναι 100% αξιόπιστοι.

Διαθέτουμε τους φθηνότερους ψηφιακούς κωδικούς πρόσβασης EA στην αγορά.

Παράδοση μέσω email: Ο προμηθευτής μας θα στείλει τους κωδικούς συνδρομής πρόσβασης EA απευθείας στη διεύθυνση email σας μετά την πληρωμή.

24ωρη ζωντανή συνομιλία και άριστη εξυπηρέτηση πελατών σε περίπτωση προβλημάτων ή ερωτήσεων σχετικά με την πρόσβαση EA ή τους άλλους ψηφιακούς κωδικούς.

Η φθηνότερη πρόσβαση EA για το Xbox σας

Αν ψάχνετε για φθηνούς κωδικούς πρόσβασης EA, ήρθατε στο σωστό μέρος! Τόσο το EA 1 Month όσο και το EA 12 Months είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας, και τα δύο με πολλές εκπτώσεις (έως 10%!).

Εάν το EA Season Ticket σας έχει λήξει, ίσως θέλετε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε αυτά τα προνόμια για περισσότερο. Αν θέλετε να απολαύσετε ακόμα περισσότερο τα παιχνίδια σας, καλό είναι να γνωρίζετε ότι υπάρχουν κάρτες EA.

Το εισιτήριο διαρκείας της EA έχει λήξει, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να επωφεληθείτε από αυτά τα προνόμια; Στη συνέχεια, αγοράστε τις κάρτες πρόσβασης EA. Η EA Access σάς προσφέρει τα πλεονεκτήματα και το μοναδικό περιεχόμενο με όλα τα παιχνίδια αντί για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τι είναι η EA Access;

Το EA Access είναι ένα πρόγραμμα συνδρομής που σας επιτρέπει, ως μέλος, να παίζετε περισσότερα παιχνίδια με λιγότερα χρήματα, αλλά μόνο στο Xbox One. Μόνο με 4,99 € μπορείτε να χρησιμοποιείτε το χρηματοκιβώτιο επ’ αόριστον για μερικούς μήνες. μια συνεχώς αυξανόμενη συλλογή από 10+ υπέροχα παιχνίδια και επερχόμενα παιχνίδια EA για περιορισμένο χρονικό διάστημα πριν από την κυκλοφορία. Επιπλέον, θα λάβετε αποκλειστική έκπτωση 10% σε όλες τις ψηφιακές αγορές της EA στο Xbox One *, συμπεριλαμβανομένων αγορών παιχνιδιών, προπαραγγελιών, πακέτων επέκτασης, Ultimate Team Points και οτιδήποτε ενδιάμεσα.

* Ορισμένες φορές ισχύουν προϋποθέσεις, περιορισμοί και εξαιρέσεις.

Πώς μπορώ να εγγραφώ στην EA Access;

Οδηγίες βήμα προς βήμα για τη συμμετοχή στην EA Access χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Ea Access Hubb στο Xbox One:

Μεταβείτε στην καρτέλα Store στην αρχική οθόνη του Xbox One και επιλέξτε Εφαρμογές. Στη συνέχεια, επιλέξτε Αναζήτηση και αναζητήστε EA Access. Εγκαταστήστε και ξεκινήστε (;) την εφαρμογή EA Access Hub και συνδέστε την με τον λογαριασμό σας EA. Εάν δεν έχετε λογαριασμό EA, απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε αυτό το βήμα.

Στην επόμενη οθόνη, επιλέξτε Εγγραφή και, στη συνέχεια, επιλέξτε το πρόγραμμα συνδρομής σας.

Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή, θα επιστρέψετε στην οθόνη αγοράς. Πατήστε ‘B’ στο χειριστήριό σας για έξοδο από αυτήν την οθόνη και επιλέξτε ‘Μετάβαση στο σπίτι’.

Αγορά μιας συνδρομής πρόσβασης EA σε κατάστημα λιανικής σε σύγκριση με την αγορά στο livecards.nl

Γιατί να πάτε μέχρι το κατάστημα όταν μπορείτε να βγάλετε τη συνδρομή σας από την άνεση του σπιτιού σας στον καναπέ;

Επίσης, μην ξεχνάτε ότι η παράδοση είναι απευθείας μέσω email, οπότε θα έχετε τον κωδικό μόλις πληρώσετε. Η διαδικασία αγοράς είναι πραγματικά απλή. Μη χάνετε δευτερόλεπτο και ξεκινήστε να παίζετε ξανά τώρα! Πουλάμε επίσης συνδρομές Xbox Live Gold σε πολύ χαμηλές τιμές.