ράστε κάρτα δώρου για το Google Play, Credit του Google Play στη σύγκριση τιμών

Κάντε κύλιση προς τα κάτω τώρα, για να συγκρίνετε τιμές και να αγοράσετε ένα κουπόνι δώρου του Google Play φθηνά! Μετά την αγορά το κουπόνι δώρου του Google Play θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε άμεσα το ψηφιακό κουπόνι δώρου στον λογαριασμό σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί Google Play Στην Ελλάδα είναι € 0.24

Αγοράστε μια κάρτα Google Play

Μπορείτε να ανανεώσετε γρήγορα το υπόλοιπό σας στο Google Play χρησιμοποιώντας τις Κάρτες Google Play. Στον ιστότοπό μας – έναν επίσημο συνεργάτη του Google Play – μπορείτε εύκολα να αγοράσετε την κάρτα σας Google Play στο διαδίκτυο χωρίς κόστος υπηρεσιών. Δεν χρειάζεστε πιστωτική κάρτα και η κάρτα Google παραδίδεται άμεσα, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ψηφιακό κωδικό αμέσως.

Τι είναι η κάρτα Google Play;

Η δωροκάρτα Google Play είναι μια δωροκάρτα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε αγορές στο Play Store. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια κάρτα Google Play των 15 ευρώ, 25 ευρώ, 50 ευρώ και 100 ευρώ. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια κάρτα μεταβλητής Google Play. Μπορείτε να επιλέξετε μια τιμή μεταξύ 15 και 150 ευρώ. Μπορείτε να αγοράσετε την κάρτα Google Play Store για τον εαυτό σας ή να δώσετε αυτήν τη δωροκάρτα Google Play σε κάποιον άλλο. Η κάρτα Play Store δεν έχει ημερομηνία λήξης και ως εκ τούτου ισχύει επ’ αόριστον.

Για ποιο λόγο μπορώ να χρησιμοποιήσω την πίστωση Google Play;

Μπορείτε εύκολα να ανανεώσετε το υπόλοιπό σας στο Play Store με μια δωροκάρτα Google. Όλα όσα χρειάζεστε για συσκευές Android και Chromebook μπορείτε να τα βρείτε στο Play Store. Σκεφτείτε παιχνίδια, ταινίες, μουσική, βιβλία (ηχητικά βιβλία και ηλεκτρονικά βιβλία) και άλλες ειδικές εφαρμογές για το τηλέφωνο ή το tablet σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το υπόλοιπό σας στο Google Play Store για να πληρώσετε για συνδρομές, για παράδειγμα για τη Μουσική Google Play.

Πώς μπορώ να αποκτήσω την κάρτα μου Google Play;

Αμέσως μετά την υποβολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε τη δωροκάρτα Play Store με ψηφιακό κωδικό. Αυτός ο κωδικός είναι ορατός στην οθόνη σας και βρίσκεται επίσης στο γραμματοκιβώτιό σας. Θα λάβετε τον κωδικό δώρου σας στο Play Store με οδηγίες, ώστε να μπορείτε να εξαργυρώσετε εύκολα τον κωδικό σας ανά πάσα στιγμή.

Πώς μπορώ να εξαργυρώσω την κάρτα μου στο Google Play;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να εξαργυρώσετε τον κωδικό σας στο Google Play:

Κάντε κλικ στον κωδικό και ακολουθήστε τα βήματα για να αυξήσετε αυτόματα το υπόλοιπό σας στο Google Play.
Μπορείτε επίσης να εξαργυρώσετε τον κωδικό σας στη διεύθυνση play.google.com/redeem.
Μπορείτε επίσης να εξαργυρώσετε μέσω της εφαρμογής Play Store. Επιλέξτε Εξαργύρωση από το μενού.

Η αξία του κωδικού σας προστίθεται αμέσως στο υπόλοιπό σας στο Google Play Store. Χρειάζεστε βοήθεια για την εξαργύρωση του κωδικού σας στο Google Play; Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών 7 ημέρες την εβδομάδα.

Πώς μπορώ να ελέγξω το υπόλοιπό μου στο Google Play;

Είστε περίεργοι για το υπόλοιπό σας στο Google Play; Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Google Play Store και επιλέξτε “Τρόποι πληρωμής” στο μενού. Εδώ μπορείτε να ελέγξετε ή να ανανεώσετε το υπόλοιπό σας στο Google Play απευθείας με μια δωροκάρτα Play Store.