ράστε κάρτα δώρου για το League Of Legends, Credit του League Of Legends στη σύγκριση τιμών

Κάντε κύλιση προς τα κάτω τώρα, για να συγκρίνετε τιμές και να αγοράσετε ένα κουπόνι δώρου του League Of Legends φθηνά! Μετά την αγορά το κουπόνι δώρου του League Of Legends θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε άμεσα το ψηφιακό κουπόνι δώρου στον λογαριασμό σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί League Of Legends Στην Ελλάδα είναι € 4.95

Αγοράστε online δωροκάρτα League of Legends

Αγοράστε εύκολα το League of Legends Riot Points (RP) online με μια κάρτα League of Legends. Συμπληρώστε τον λογαριασμό σας LoL με αρκετό RP και δεν χρειάζεστε πλέον πιστωτική κάρτα για να αγοράσετε περιεχόμενο εντός του παιχνιδιού.

Με την ψηφιακή κάρτα Riot Points μπορείτε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια να λαμβάνετε skins του League of Legends και άλλα αντικείμενα για τους πρωταθλητές σας. Λάβετε τον κωδικό League of Legends μέσω email αμέσως μετά την πληρωμή σας και επίσης απευθείας στην οθόνη σας. Εξαργυρώστε τον κωδικό σας αμέσως στον λογαριασμό σας στο διαδικτυακό παιχνίδι και χρησιμοποιήστε το RP LoL για να αγοράσετε όλα όσα χρειάζεστε για να κερδίσετε τον πρωταθλητή και την ομάδα σας.

Η αγορά μιας προπληρωμένης κάρτας League of Legends δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Μπείτε στον διαδικτυακό στίβο μάχης με νέο θάρρος και βοηθήστε την ομάδα σας να κερδίσει!

Μετά την πληρωμή σας, ο κωδικός LoL Card θα εμφανιστεί απευθείας στην οθόνη μαζί με έναν σύνδεσμο για αυτόματη εξαργύρωση του κωδικού σας. Θα λάβετε επίσης τον κωδικό προϊόντος σας με τις οδηγίες εξαργύρωσης αμέσως μέσω email. Ακολουθήσατε τις οδηγίες εξαργύρωσης αλλά με κάποιο τρόπο δεν μπορείτε να εξαργυρώσετε τον κωδικό σας; Στη συνέχεια, επικοινωνήστε γρήγορα με την εξυπηρέτηση πελατών του προμηθευτή μας. Είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν μέσω συνομιλίας και email.

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με την αξία των καρτών Riot Point, τα συνηθισμένα σφάλματα εξαργύρωσης και τους όρους και προϋποθέσεις, επισκεφθείτε επίσης τη σελίδα υποστήριξης των Riot Games.

Χάρισε πόντους ταραχών

Η αγορά πίστωσης League of Legends online είναι επίσης ένας πολύ εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε γρήγορα ένα άλλο σχετικό δώρο της τελευταίας στιγμής για κάποιον που του αρέσει να παίζει LoL. Επιλέγετε μόνοι σας την αξία της δωροκάρτας, πληρώνετε με έναν από τους ασφαλείς τρόπους πληρωμής μας και έχετε τον κωδικό της κάρτας RP στο σπίτι σας σε ελάχιστο χρόνο.

Επιλέξτε ένα κατάλληλο χαρτί περιτυλίγματος για την εκτύπωση του κωδικού ή προωθήστε τον κωδικό στη συσκευασία δώρου ως ψηφιακό κουπόνι. Προσθέστε ένα προσωπικό μήνυμα και voila, μόλις κάνατε πολύ χαρούμενο έναν παθιασμένο παίκτη.

Τι είναι το League of Legends;

Το League of Legends είναι ένα παιχνίδι υπολογιστή που κυκλοφόρησε από την Riot Games το 2009. Βασίζεται σε μια προσαρμογή του Warcraft III. Αυτό το παιχνίδι εμπίπτει στην κατηγορία MOBA (Multiplayer Online Battle Arena). Οι παίκτες μπορούν να βρεθούν online στο φόρουμ LoL για να ανταλλάξουν συμβουλές και κόλπα. Στο παιχνίδι, οι παίκτες ανταγωνίζονται μεταξύ τους ή εναντίον bots (παίκτες που ελέγχονται από υπολογιστή).

Ο αγώνας γίνεται σε ομάδες. Κάθε παίκτης τοποθετείται σε μια ομάδα τριών ή πέντε παικτών. Κάθε ομάδα του League of Legends χρειάζεται πολλούς διαφορετικούς πρωταθλητές: μάγισσες, ελεύθερους σκοπευτές, υποστηρικτές, δολοφόνους και πολλούς άλλους. Εξατομικεύετε την εμπειρία παιχνιδιού σας με αντικείμενα και δεξιότητες που μπορείτε να αγοράσετε με Riot Points.

Τι είναι μια κάρτα League of Legends RP;

Οι Riot Points είναι το νόμισμα παιχνιδιού για το League of Legends. Αυτό σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε την εμπειρία παιχνιδιού δίνοντας στον πρωταθλητή σας νέα skins ή αγοράζοντας πρόσθετες δυνατότητες και ικανότητες. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, νέα οπτικά εφέ, κινούμενα σχέδια ή φωνητικές εντολές. Για τους Riot Points που χρειάζεστε, μπορείτε εύκολα να αγοράσετε μια κάρτα League of Legends RP online. Αυτό θα προσθέσει προπληρωμένη πίστωση στον λογαριασμό σας LoL. Στη συνέχεια, ο λογαριασμός σας θα συμπληρωθεί με Riot Points.

Αυτή η πίστωση δεν λήγει ποτέ. Έτσι, η κάρτα LoL είναι μια προπληρωμένη δωροκάρτα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συμπληρώσετε το υπόλοιπο του League of Legends RP. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δωροκάρτα στο ηλεκτρονικό κατάστημα LoL, μεταξύ άλλων. Εξαργυρώστε τον κωδικό στον δικό σας λογαριασμό στο League of Legends ή δώστε τον ως δωροκάρτα, ώστε κάποιος άλλος να μπορεί να αγοράσει αντικείμενα του League of Legends.

Δωροκάρτα League of Legends 10 ευρώ;
Δωροκάρτα League of Legends 20 ευρώ.