ράστε κάρτα δώρου για το Nintendo Switch Online, Credit του Nintendo Switch Online στη σύγκριση τιμών

Κάντε κύλιση προς τα κάτω τώρα, για να συγκρίνετε τιμές και να αγοράσετε ένα κουπόνι δώρου του Nintendo Switch Online φθηνά! Μετά την αγορά το κουπόνι δώρου του Nintendo Switch Online θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε άμεσα το ψηφιακό κουπόνι δώρου στον λογαριασμό σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί Nintendo Switch Online Στην Ελλάδα είναι € 3.09

Κάρτες Nintendo eShop, διαδικτυακά παιχνίδια Nintendo Switch

Είτε Nintendo eShop Card, είτε ψηφιακά παιχνίδια Nintendo Switch είτε Nintendo Switch Online: θα το βρείτε εδώ στον ιστότοπό μας. Αμέσως μετά την πληρωμή θα λάβετε τον ψηφιακό σας κωδικό, τον οποίο μπορείτε στη συνέχεια να ενεργοποιήσετε εύκολα.

Τι είναι η κάρτα Nintendo eShop;

Η κάρτα Nintendo eShop είναι μια δωροκάρτα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συμπληρώσετε το υπόλοιπό σας στο Nintendo eShop. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πίστωση Nintendo για να κάνετε αγορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Nintendo. Μπορείτε να επιλέξετε από τις παρακάτω δωροκάρτες:

Κάρτα Nintendo eShop 15 ευρώ
Κάρτα Nintendo eShop 25 ευρώ
Κάρτα Nintendo eShop 50 ευρώ

Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω τις κάρτες Nintendo eShop;

Θα θέλατε να συμπληρώσετε το υπόλοιπό σας στο Nintendo eShop; Η Nintendo eShop Card είναι ένα απλό μέσο πληρωμής για την παραγγελία προϊόντων Nintendo. Αφού εξαργυρώσετε την κάρτα Nintendo eShop, μπορείτε να κάνετε αγορές όπως ψηφιακά παιχνίδια Nintendo, DLC, εισιτήρια διαρκείας, indie παιχνίδια και συνδρομές. Μπορείτε να τα κατεβάσετε για το Nintendo Switch. Τέλος, μπορείτε να δώσετε και τη δωροκάρτα της Nintendo σε φίλο ή γνωστό. Με τη δωροκάρτα της Nintendo, μπορούν στη συνέχεια να επιλέξουν το αγαπημένο τους προϊόν στο Nintendo eShop.

Τι είναι το Nintendo Switch Online;

Το Nintendo Switch Online είναι η συνδρομή Nintendo που σας επιτρέπει να παίζετε online στο Nintendo Switch. Μπορείτε να επιλέξετε μια συνδρομή Nintendo Switch Online για 12 μήνες ή μια συνδρομή 3 μηνών. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη συνδρομή Nintendo Switch Online Family. Αυτό σας επιτρέπει να μοιραστείτε τα οφέλη αυτής της συνδρομής Nintendo Switch Online με οκτώ μέλη της οικογένειας ή φίλους.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα μιας συνδρομής Nintendo Switch Online;

Online παιχνίδια στο Nintendo Switch
Πρόσβαση σε παιχνίδια Nintendo Entertainment System, γνωστά και ως παιχνίδια NES
Σύννεφο αποθήκευσης για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων του παιχνιδιού σας
Εφαρμογή smartphone για φωνητική συνομιλία με άλλους παίκτες
Αποκλειστικές προσφορές και κουπόνια παιχνιδιών

Πώς μπορώ να λάβω τις κάρτες και τα παιχνίδια Nintendo που αγόρασα;

Έχετε αγοράσει μια κάρτα Nintendo eShop, μια συνδρομή Nintendo Switch Online ή ένα παιχνίδι; Αφού ολοκληρώσετε την πληρωμή σας, ο ψηφιακός κωδικός αυτού του προϊόντος θα εμφανιστεί αμέσως στην οθόνη σας και στο email σας. Επιπλέον, ο κωδικός βρίσκεται πάντα στον λογαριασμό του παρόχου. Μην κοινοποιείτε αυτόν τον κωδικό με αγνώστους.

Πώς μπορώ να εξαργυρώσω την κάρτα μου Nintendo και να παίξω το παιχνίδι μου Nintendo;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τον κωδικό στην κάρτα σας Nintendo μέσω Διαδικτύου και στην κονσόλα σας.

Μέσω Διαδικτύου:

Μεταβείτε στη διεύθυνση ec.nintendo.com/redeem και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
Εισαγάγετε τον κωδικό της Nintendo και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.