ράστε κάρτα δώρου για το PlayStation, Credit του PlayStation στη σύγκριση τιμών

Κάντε κύλιση προς τα κάτω τώρα, για να συγκρίνετε τιμές και να αγοράσετε ένα κουπόνι δώρου του PlayStation φθηνά! Μετά την αγορά το κουπόνι δώρου του PlayStation θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε άμεσα το ψηφιακό κουπόνι δώρου στον λογαριασμό σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί PlayStation Στην Ελλάδα είναι € 1.15

Αγοράστε κάρτες PSN, κάρτες PS Plus και πίστωση PlayStation

Θέλετε να συμπληρώσετε εύκολα το υπόλοιπό σας στο PlayStation με μια κάρτα PSN για να αγοράσετε παιχνίδια, πρόσθετα ή DLC από το PlayStation Store; Ή θα θέλατε να αγοράσετε μια συνδρομή PS plus χωρίς πιστωτική κάρτα; Ο ιστότοπός μας συγκρίνει επίσημους εμπόρους λιανικής για κάρτες δικτύου PlayStation και αντιπροσώπους συνδρομής PlayStation Plus, ώστε να μπορείτε πάντα να είστε 100% σίγουροι ότι λαμβάνετε έναν λειτουργικό κωδικό PSN.

Οι Οι κάρτες PSN Store είναι διαθέσιμες στα ακόλουθα ποσά

Κάρτα Playstation Store 10 ευρώ
Κάρτα Playstation Store 15 ευρώ
Κάρτα Playstation Store 20 ευρώ
Κάρτα Playstation Store 25 ευρώ
Κάρτα Playstation Store 30 ευρώ
Κάρτα Playstation Store 35 ευρώ
Playstation Store Card 40 ευρώ
Κάρτα Playstation Store 50 ευρώ
Κάρτα Playstation Store 75 ευρώ
Κάρτα Playstation Store 100 ευρώ

Τι είναι μια κάρτα PSN;

Η κάρτα PSN (PlayStation Network Card) είναι μια ηλεκτρονική κάρτα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συμπληρώσετε το πορτοφόλι σας PSN. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ψωνίσετε στο PlayStation Store, ώστε να παραγγείλετε νέα παιχνίδια PlayStation ή ελκυστικές προσφορές οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Χρειάζεστε επιπλέον πίστωση PSN για να κάνετε μια αγορά; Στη συνέχεια, απλώς αυξήστε το υπόλοιπό σας με μια κάρτα PlayStation.

Τι είναι η κάρτα PS Plus;

Η κάρτα PS Plus (Κάρτα PlayStation Plus) είναι μια ηλεκτρονική κάρτα που σας επιτρέπει να αγοράσετε ή να ανανεώσετε εύκολα μια συνδρομή PS Plus. Με αυτήν τη συνδρομή PlayStation μπορείτε να παίξετε online παιχνίδια για πολλούς παίκτες με παίκτες από όλο τον κόσμο μέσω της κονσόλας σας. Η συνδρομή στο PlayStation Plus προσφέρει ακόμη περισσότερα πλεονεκτήματα: Έχετε αποκλειστικές εκπτώσεις και μπορείτε να κατεβάζετε μια σειρά από δωρεάν παιχνίδια από το PlayStation Store κάθε μήνα.

Σε τι μπορώ να χρησιμοποιήσω την πίστωση PlayStation;

Με μια κάρτα PSN, μπορείτε εύκολα να αγοράσετε DLC, Season Passes και παιχνίδια PS4 από το PlayStation Store. Επιπλέον, η κάρτα δικτύου PlayStation σάς επιτρέπει να αγοράσετε μια συνδρομή PlayStation Now, η οποία σας δίνει πρόσβαση σε εκατοντάδες παιχνίδια από τη βιβλιοθήκη του PlayStation και παιχνίδια κατ’ απαίτηση. Θα θέλατε να ακούτε την αγαπημένη σας λίστα αναπαραγωγής ενώ παίζετε; Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωροκάρτα PSN για να αγοράσετε μια συνδρομή στο Spotify για να συνδέσετε αυτήν τη συνδρομή με τη Μουσική PlayStation και να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική χωρίς διακοπή. Τέλος, η δωροκάρτα PlayStation μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για αγορές εντός παιχνιδιού, όπως το Fortnite V-Bucks.

Τι είναι τα πρόσθετα εντός παιχνιδιού;

Ένα πρόσθετο είναι μια επέκταση σε ένα υπάρχον παιχνίδι. Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε πίστωση εντός παιχνιδιού για ορισμένα παιχνίδια PlayStation 4. Σκεφτείτε FIFA Points, Apex Coins, Call of Duty Points και GTA 5 Shark Cards. Μια άλλη μορφή πρόσθετου είναι το DLC (Περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης). Με ένα DLC, αγοράζετε επιπλέον περιεχόμενο για ένα υπάρχον παιχνίδι.

Πώς μπορώ να αποκτήσω την κάρτα μου PlayStation;

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία, θα σας στείλουμε αμέσως την κάρτα PlayStation με ψηφιακό κωδικό. Θα λάβετε αυτόν τον κωδικό στην οθόνη σας και μέσω email. Θα λάβετε τον κωδικό δώρου σας πλήρη με οδηγίες, ώστε να μπορείτε πάντα να εξαργυρώνετε εύκολα τον κωδικό PSN σας στο PS Store.

Πώς μπορώ να εξαργυρώσω τον κωδικό PSN μου;

Μπορείτε να ανταλλάξετε την κάρτα PlayStation Network και την κάρτα PlayStation Plus μέσω της κονσόλας PlayStation και του PlayStation Store.

Μέσω της κονσόλας σας:

Μεταβείτε στο PlayStation Store στην αρχική οθόνη του PlayStation.
Επιλέξτε “Εξαργύρωση κωδικών” από το μενού στην αριστερή πλευρά της οθόνης σας.
Εισαγάγετε τον κωδικό PSN σας.

Μέσω του ιστότοπου:

Μεταβείτε στον ιστότοπο του PlayStation Store και βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι.
Πατήστε το όνομα του λογαριασμού σας, επιλέξτε Εξαργύρωση κωδικού και πληκτρολογήστε τον κωδικό PSN.

Η κάρτα PSN και η κάρτα PS Plus θα προστεθούν αυτόματα στον λογαριασμό σας μετά την εξαργύρωση. Χρειάζεστε βοήθεια για την εξαργύρωση των κωδικών σας PlayStation; Επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών μας.