ράστε κάρτα δώρου για το Spotify, Credit του Spotify στη σύγκριση τιμών

Κάντε κύλιση προς τα κάτω τώρα, για να συγκρίνετε τιμές και να αγοράσετε ένα κουπόνι δώρου του Spotify φθηνά! Μετά την αγορά το κουπόνι δώρου του Spotify θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε άμεσα το ψηφιακό κουπόνι δώρου στον λογαριασμό σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί Spotify Στην Ελλάδα είναι € 2.52

Αγοράστε Spotify Premium

Το Spotify Premium σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική χωρίς διαφημίσεις. Θα προτιμούσατε να μην είστε συνδεδεμένοι με μια συνδρομή στο Spotify; Στη συνέχεια, αγοράστε δωροκάρτες Premium Spotify. Η πιστωτική κάρτα Spotify είναι επίσης ωραίο να χαρίσετε σε φίλο ή γνωστό!

Τι είναι το Spotify;

Το Spotify είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία ροής για μουσική, podcast και βίντεο. Με αυτήν την υπηρεσία μουσικής, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια και άλλο περιεχόμενο από μουσικούς και καλλιτέχνες οπουδήποτε. Το Spotify είναι γνωστό για το ευρύ φάσμα των μουσικών συλλογών του και είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία μουσικής μαζί με τα Apple Music, Google Play Music, Deezer, Tidal και Juke. Μπορείτε να ακούσετε Spotify σε όλους τους τύπους συσκευών, όπως υπολογιστή, smartphone, τηλεόραση, Xbox ή PlayStation. Η εύρεση και η αναπαραγωγή μουσικής είναι δωρεάν, αλλά μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε αναβάθμιση σε Spotify Premium για περισσότερες επιλογές.

Τι είναι το Spotify Premium;

Το Spotify Premium είναι η πληρωμένη έκδοση του Spotify και μπορεί να ληφθεί ως συνδρομή και ως δωροκάρτα. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια οικογενειακή συνδρομή στο Spotify, με την οποία μπορείτε να συνάψετε έως και 5 λογαριασμούς premium. Με μια συνδρομή στο Spotify απολαμβάνετε πολλά πλεονεκτήματα:

Ακούστε όποιο τραγούδι σας αρέσει.
Ακούστε μουσική εκτός σύνδεσης.
Χωρίς διαφημιστικά διαλείμματα.
Απεριόριστα άλματα τίτλου.
Ήχος υψηλής ποιότητας.

Τι είναι μια δωροκάρτα Premium Spotify;

Θέλετε να αγοράσετε μια premium συνδρομή στο Spotify αλλά δεν θέλετε να είστε συνδεδεμένοι με αυτήν; Με μια δωροκάρτα Spotify, μπορείτε να ανανεώσετε το υπόλοιπό σας στο Spotify με μια κάρτα, ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα πλεονεκτήματα του Spotify Premium. Δεν χρειάζεται να κάνετε συνδρομή στο Spotify για να το κάνετε αυτό. Αυτό σημαίνει ότι δεν είστε συνδεδεμένοι με τίποτα και δεν χρειάζεται να αποθηκεύσετε λεπτομέρειες πληρωμής ή να τις συνδέσετε με τον λογαριασμό σας στο Spotify. Μπορείτε επίσης να δώσετε τη δωροκάρτα Spotify σε έναν φίλο ή γνωστό για να μπορούν να ακούσουν Spotify χωρίς συνδρομή χωρίς διαφήμιση. Στο Keysforgames έχουμε κάρτες Spotify αξίας 10 ευρώ, 30 ευρώ και 60 ευρώ. Αυτές οι δωροκάρτες αντιστοιχούν σε 1 μήνα, 3 μήνες και 6 μήνες.

Πώς μπορώ να αποκτήσω τη δωροκάρτα Spotify;

Αφού αγοράσετε μια κάρτα Spotify Premium, θα λάβετε τον κωδικό σας αμέσως στην οθόνη σας και στο email σας. Επιπλέον, ο κωδικός Spotify Premium μπορεί πάντα να βρεθεί στον λογαριασμό σας. Μην κοινοποιείτε αυτόν τον κωδικό με αγνώστους. Μετά την παραλαβή, μπορείτε να εξαργυρώσετε τη συνδρομή Spotify και να εξαργυρώσετε τον κωδικό Spotify.

Πώς μπορώ να εξαργυρώσω τη δωροκάρτα Spotify;

Αφού λάβετε τον κωδικό από εμάς, πρέπει να ενεργοποιήσετε τον κωδικό Spotify Premium.

Μεταβείτε στο spotify.com/redeem.
Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Spotify ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Εισαγάγετε τον ψηφιακό κωδικό Spotify και κάντε κλικ στο Enter Code.

Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τη συνδρομή σας στο Spotify Premium αμέσως.