ράστε κάρτα δώρου για το Steam, Credit του Steam στη σύγκριση τιμών

Κάντε κύλιση προς τα κάτω τώρα, για να συγκρίνετε τιμές και να αγοράσετε ένα κουπόνι δώρου του Steam φθηνά! Μετά την αγορά το κουπόνι δώρου του Steam θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε άμεσα το ψηφιακό κουπόνι δώρου στον λογαριασμό σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί Steam Στην Ελλάδα είναι € 0.64

Τι είναι οι δωροκάρτες Steam

Οι δωροκάρτες Steam είναι προπληρωμένες κάρτες με τις οποίες μπορείτε να ανανεώσετε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας με ένα συγκεκριμένο ποσό σε ελάχιστο χρόνο. Ο λογαριασμός σας διαθέτει επίσης ηλεκτρονικό πορτοφόλι και μπορείτε να το συμπληρώσετε με ένα συγκεκριμένο ποσό χρησιμοποιώντας μια Κάρτα Steam.

Ποιες τιμές των καρτών Steam πωλούνται στο cdkeysforgames;

Συγκρίνουμε διαφορετικές τιμές αυτών των τύπων καρτών, δείτε τις προσφορές μας παρακάτω:

• Μπορείτε να αγοράσετε κάρτες Steam για τα ακόλουθα ποσά: 5,10, 20, 50, 60 και 100 ευρώ.

Πώς μπορώ να εξαργυρώσω μια δωροκάρτα Steam;

Η δωροκάρτα Steam δεν είναι μόνο ένα ωραίο δώρο για σχεδόν κάθε παίκτη στον κόσμο, αλλά και ένας από τους ευκολότερους τρόπους αγοράς στο Κατάστημα Steam. Μόλις αγοράσετε μια δωροκάρτα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την εξαργυρώσετε στο πορτοφόλι για να κάνετε ανάληψη χρημάτων και να πληρώσετε με αυτήν. Η διαδικασία είναι επίσης πολύ απλή:

• Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Steam.
• Πρώτα κάντε κλικ στο όνομα του λογαριασμού σας στην επάνω δεξιά γωνία του ιστότοπου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Λεπτομέρειες λογαριασμού».
• Κάντε κλικ στο «Προσθήκη κεφαλαίων» στο Steam Wallet σας.
• Κάντε κλικ στο “Εξαργύρωση Κωδικού Πορτοφολιού Steam”.
• Εισαγάγετε τον 16ψήφιο κωδικό της δωροκάρτας Steam που λάβατε στο email σας.
• Κάντε κλικ στο Continue». Λάβετε υπόψη ότι εάν δεν έχετε εισαγάγει ποτέ ξανά νόμισμα στο πορτοφόλι σας, μπορεί να σας ζητηθεί να εισαγάγετε την τρέχουσα διεύθυνσή σας για να προσδιορίσετε τη σωστή νομισματική μονάδα.

Αφού εξαργυρώσετε την Κάρτα Steam, το υπόλοιπο βρίσκεται αμέσως στον λογαριασμό σας και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αμέσως.