ράστε κάρτα δώρου για το Xbox Live Gold, Credit του Xbox Live Gold στη σύγκριση τιμών

Κάντε κύλιση προς τα κάτω τώρα, για να συγκρίνετε τιμές και να αγοράσετε ένα κουπόνι δώρου του Xbox Live Gold φθηνά! Μετά την αγορά το κουπόνι δώρου του Xbox Live Gold θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε άμεσα το ψηφιακό κουπόνι δώρου στον λογαριασμό σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί Xbox Live Gold Στην Ελλάδα είναι € 4.84

Παίζετε τακτικά παιχνίδια στο Xbox σας και είστε έτοιμοι για νέες λειτουργίες και δυνατότητες; Τότε το Xbox Live Gold είναι σίγουρα για εσάς! Στο Keysforgames θα βρείτε διάφορες κάρτες Xbox Live Gold με τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Xbox Live Gold για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Επωφελείστε από μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές και έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικές λειτουργίες!

Σημείωση: Όταν έχετε ενεργοποιήσει μια συνδρομή Xbox Live Gold, δεν μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε κωδικό Xbox Live! Μόνο κωδικοί Xbox Live Gold

Διάφορες κάρτες Xbox Live Gold

Οι κάρτες Xbox Live Gold περιέχουν η καθεμία διαφορετική διάρκεια, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας πόσο καιρό θα χρησιμοποιήσετε το Xbox Live Gold. Μπορείτε να επιλέξετε συνδρομή 1 μήνα, 3 μηνών, 6 μηνών, 12 μηνών ή 24 μηνών. Σε αντίθεση με τις κάρτες Xbox live, ως μέλος Xbox Live Gold, μπορείτε να επωφεληθείτε από ειδικές προσφορές όπως Παιχνίδια με χρυσό και Προσφορές με χρυσό. Χάρη σε αυτές τις προσφορές, μπορείτε να κατεβάζετε δύο δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα και μπορείτε να κατεβάζετε παιχνίδια με έκπτωση. Η έκπτωση μπορεί να φτάσει και το 75%! Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα αν θέλετε να δοκιμάσετε νέα παιχνίδια. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ειδικές λειτουργίες με το Xbox Live Gold. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Smart Match με ένα Xbox One, το οποίο χρησιμοποιεί αλγόριθμους για να επιλέγει για εσάς αντιπάλους που ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Home Gold, ώστε όλοι σε μια οικογένεια να μπορούν να επωφεληθούν από μία συνδρομή Xbox Live Gold! Τα μέλη της οικογένειας μπορούν να παίξουν τα παιχνίδια σας με τα παιχνίδια Gold, μεταξύ άλλων, χωρίς να επηρεάσουν το αποθηκευμένο παιχνίδι σας.

Αγοράστε Xbox Live Gold

Μπορείτε εύκολα να παραγγείλετε μια κάρτα Xbox Live Gold στο Keysforgames. Εάν έχετε επιλέξει κάρτα, εισαγάγετε τις πληροφορίες στο επάνω μέρος της σελίδας. Λίγο μετά την πληρωμή, ο κωδικός θα εμφανιστεί στην οθόνη σας και θα σας στείλουμε με email τον κωδικό. Εξαργυρώστε αυτόν τον κωδικό στη δική σας κονσόλα Xbox για να χρησιμοποιήσετε αμέσως το Xbox Live Gold!