Αγοράστε Key για το Alan Wake 2, σύγκριση τιμών για το PC Key του Alan Wake 2 Steam

Συγκρίνετε τιμές και αγοράστε το key του Alan Wake 2 φθηνά! Μετά την αγορά, το game key σας δίνει τη δυνατότητα να καταβάσετε, να εγκαταστήσετε και να παίξετε Alan Wake 2 απευθείας στο Steam στο PC σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί Alan Wake 2 Στην Ελλάδα είναι € 30.41

Το “Alan Wake II” αντιπροσωπεύει μια σημαντική αλλαγή σε σχέση με τον προκάτοχό του. Ενώ το πρωτότυπο “Alan Wake” συνδύαζε στοιχεία περιπέτειας δράσης με τον τρόμο, αυτή η συνέχεια επικεντρώνεται πλήρως στο είδος τρόμου επιβίωσης, βυθίζοντας τους παίκτες σε ένα ανελέητο κλίμα φόβου. Με θέα από τρίτη πρόσωπο, θα εξερευνήσετε τον τρομακτικό κόσμο είτε ως ο Alan Wake είτε ως η Saga Anderson, ο καθένας με τις δικές του μοναδικές ιστορίες για έναν παίκτη. Η σειρά παιξίματος αυτών των ιστοριών είναι στα χέρια σας, αν και οι αρχική και τελική σκηνή μπορούν να παιχτούν μόνο ως Saga και ως Alan αντίστοιχα.

Φωτίστε τον Δρόμο σας για Επιβίωση: Στρατηγική Μάχη και Διαχείριση Πόρων

Μέσα στις σκιές και τους κινδύνους που ελλοχεύουν, θα βασίζεστε στον συνδυασμό όπλων και ενός αξιόπιστου φακού για να αντιμετωπίσετε τους υπερφυσικούς εχθρούς σας. Ο φακός μπορεί να “εστιάσει” για να αποκαλύψει τα αδύνατα σημεία των εχθρών, αλλά χρησιμοποιήστε τον με φροντίδα, καθώς η ενέργειά του μειώνεται με κάθε χρήση. Η διαχείριση των πόρων είναι ζωτικής σημασίας καθώς μοιράζεστε τον περιορισμένο σας αποθεματικό μπαταριών και πυρομαχικών για να επιβιώσετε. Όταν ο κίνδυνος πλησιάζει, τόσο ο Alan όσο και η Saga μπορούν να εκτελέσουν επιδέξιες αποφυγές για να ξεφύγουν από τα άγρια κυνηγητά τους.

Αποκάλυψη των Μυστικών του Μυαλού: Στοιχεία Ντετέκτιβ

Το “Alan Wake II” παρουσιάζει ένα μοναδικό περιστροφή με στοιχεία παιχνιδιού ντετέκτιβ. Όταν παίζετε ως η Saga Anderson, έχετε πρόσβαση στο μυστηριώδες “Μέρος του Μυαλού”. Ένα ασφαλές μέρος χωρίς εχθρούς, αυτός ο τρισδιάστατος νοητός κόσμος είναι όπου τα σκέλματα της Saga παίρνουν σάρκα και οστά. Μέσα στο Μέρος του Μυαλού, οι παίκτες αποκαλύπτουν το μυστήριο διαχειριζόμενοι έναν πίνακα ανακοινώσεων, συνδέοντας στοιχεία και δημιουργώντας προφίλ χαρακτήρων για να συνθέσουν τον τρομακτικό αφηγηματικό κόσμο.