Αγοράστε Key για το Brick Rigs, σύγκριση τιμών για το PC Key του Brick Rigs Steam

Συγκρίνετε τιμές και αγοράστε το key του Brick Rigs φθηνά! Μετά την αγορά, το game key σας δίνει τη δυνατότητα να καταβάσετε, να εγκαταστήσετε και να παίξετε Brick Rigs απευθείας στο Steam στο PC σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί Brick Rigs Στην Ελλάδα είναι € 5.59

Το Brick Rigs είναι ένα παιχνίδι φυσικής αμμόλοφου που σας επιτρέπει να χτίζετε, να οδηγείτε και να καταστρέφετε σχεδόν οποιοδήποτε είδος οχήματος φαντάζεστε. Είτε πρόκειται για dragster, πυροσβεστικό όχημα, ανυψωτικό, ελικόπτερο, αεροπλάνο, τρένο, πλοίο ή ακόμη και τανκ, πιθανόν να μπορείτε να το κατασκευάσετε στο Brick Rigs.

Κοινοτικές Δημιουργίες

Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε τις δημιουργίες σας στο Εργαστήρι για να τις μοιραστείτε με την κοινότητα. Και αν δεν έχετε κέφι να κατασκευάσετε τίποτα, μπορείτε απλά να κατεβάσετε μία από τις πάνω από 200.000 δημιουργίες που έχουν ήδη ανεβάσει άλλοι παίκτες.

Λειτουργία Πολλαπλών Παικτών

Η λειτουργία πολλαπλών παικτών σας επιτρέπει να βιώσετε αυτή τη φυσική μαζί με τους φίλους σας. Μπορείτε να διοργανώσετε αγώνες, καταστροφές, αερομαχίες ή σενάρια έκτακτης ανάγκης. Οι κανόνες είναι στα χέρια σας!

Εξερευνήστε τον Κόσμο του Brick Rigs

Είτε θέλετε να χτίσετε τα δικά σας οχήματα είτε να κατεβάσετε μία από τις πάνω από 200.000 δημιουργίες που έχουν ήδη ανέβει στο Εργαστήρι, βιώστε τη δυναμική οδήγηση και καταστροφή του Brick Rigs! Αναπτύχθηκε από την Fluppisoft.