Αγοράστε Key για το Dayz, σύγκριση τιμών για το PC Key του Dayz Steam

Συγκρίνετε τιμές και αγοράστε το key του Dayz φθηνά! Μετά την αγορά, το game key σας δίνει τη δυνατότητα να καταβάσετε, να εγκαταστήσετε και να παίξετε Dayz απευθείας στο Steam στο PC σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί Dayz Στην Ελλάδα είναι € 13.6

Nasty Chernarus

Η Ημέρα Z εκτυλίσσεται σε μια πλατφόρμα 230 χιλιομέτρων στο Chernarus, μια μετασοβιετική χώρα η οποία δέχθηκε επίθεση από ιό y, ωστόσο, μερικοί άνθρωποι τείνουν να είναι ανθεκτικοί. Είστε ένας από τους ανθεκτικούς στο ανοσία ανθρώπους. Τι θα κάνετε για να επιβιώσετε, ενώ οι διαθέσιμοι πόροι είναι περιορισμένοι και λιγοστοί; Το κίνητρο κάθε παίκτη σε αυτό το παιχνίδι είναι η επιβίωση. Επιβίωση ανεξάρτητα από τις περιστάσεις. Αν μάχεται και σκοτώνει για τους πόρους, ας είναι.

Σε ένα παιχνίδι πολλών παικτών όπως το DayZ, η εχθρότητα κρύβεται πάντα στη γωνία. Συνεπώς, πρέπει να διατηρείται ανοιχτό μάτι ενώ σκουπίζουμε για προμήθειες. Πραγματικά σκληρές και προσεκτικά υπολογισμένες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν για να αποφευχθούν μικρά λάθη που μπορεί να είναι θανατηφόρα στο δυσάρεστο Chernarus. Ο καιρός είναι άσχημος και το περιβάλλον επικίνδυνο να σέρνεται με αρπακτικά και μολυσμένα. Αυτό είναι ένα παιχνίδι δεξιοτήτων, επιβίωσης, συναισθημάτων και συνεχούς μάχης.

Προσέξτε, είναι ώρα να σκοτώσετε!

Ελλείψει ενσωματωμένου σεμιναρίου, ρηχών συμβουλών ή ακόμη και σημείων, ο παίκτης αφήνεται εντελώς στις προσωπικές του επιλογές και τα ένστικτα επιβίωσης. Για να γίνει η κατάσταση χειρότερη, το παιχνίδι δεν παρέχει επιπλέον ζωές ή μια επιλογή αποθήκευσης παιχνιδιού. Από αυτή την άποψη, απαιτεί νηφαλιότητα και ακρίβεια σε κάθε μεμονωμένη απόφαση που λαμβάνει ο παίκτης. Άλλωστε, ο κύριος στόχος σε αυτόν τον κόσμο της φρίκης και του θανάτου είναι η επιβίωση για όσο το δυνατόν περισσότερο και με όποιο μέσο είναι απαραίτητο. Σε αυτό το δυσάρεστο και βίαιο ανοιχτό κόσμο. είτε σκοτώνεται είτε σκοτώνεται αφού η αποτυχία μεταφράζεται σε συνολική απώλεια και νέα αρχή από την αρχή. Κρατήστε το μυαλό σας καθαρό με εστίαση ακριβείας με λέιζερ ενώ παίζετε. Λένε ότι υπάρχει χρόνος για όλα, εδώ στο Chernarus, είναι ώρα να σκοτώσεις!