Αγοράστε Key για το Diablo 2 Resurrected, σύγκριση τιμών για το PC Key του Diablo 2 Resurrected Steam

Συγκρίνετε τιμές και αγοράστε το key του Diablo 2 Resurrected φθηνά! Μετά την αγορά, το game key σας δίνει τη δυνατότητα να καταβάσετε, να εγκαταστήσετε και να παίξετε Diablo 2 Resurrected απευθείας στο Steam στο PC σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί Diablo 2 Resurrected Στην Ελλάδα είναι € 38.79

Το Diablo 2 Resurrected είναι ένα επερχόμενο βιντεοπαιχνίδι δράσης ρόλων που συν-αναπτύχθηκε από τους Vicarious Visions και Blizzard Entertainment. Το παιχνίδι δημοσιεύτηκε από την Blizzard Entertainment. Είναι ένα Diablo II remaster (2000) καθώς και η ανάπτυξη του Lord of Destruction (2001). Το παιχνίδι Diablo 2 Resurrected προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει σε Nintendo Switch, Windows, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 και Xbox Series X μαζί με τη σειρά S.

Ανάπτυξη

Η ανάπτυξη του Diablo II: Resurrection ξεκίνησε γύρω στο 2019, ως μια συνδυασμένη προσπάθεια των Vicarious Visions και της ομάδας Diablo της Blizzard εκείνη την εποχή ως συμπληρωματική υπό την αδελφή εταιρεία της Blizzard, την Activision. Σύμφωνα με τον J. Allen Brack, πρόεδρο της Blizzard, ο Vicarious ήταν υπεύθυνος για τη διαχείριση της διεπαφής χρήστη του παιχνιδιού, ενώ η Blizzard διαχειριζόταν τη μηχανή του παιχνιδιού καθώς και τις δυνατότητες συνδυασμού Battle.net του remaster.

Περίπου ένα μήνα πριν από την ανακοίνωση του παιχνιδιού Diablo II: Reservation τον Φεβρουάριο, η Activision δήλωσε ότι ο Vicarious μεταφέρθηκε και μεταφέρθηκε στη δομή της εταιρείας της Blizzard. Ο Brack επιβεβαίωσε ότι αυτή η κίνηση ήταν αποτέλεσμα του Vicarious να έχει ολοκληρωμένες πληροφορίες για τη σειρά Diablo εκείνη τη στιγμή, έτσι ώστε να μην συνεχίσουν να παρέχουν υποστήριξη για το Resurrected αλλά και για το Diablo IV καθώς και άλλες ιδιότητες της Blizzard. Λόγω της απώλειας του κώδικα παιχνιδιού δεν ήταν σίγουροι αν θα ήταν δυνατή η ανάπτυξη ενός remaster του παιχνιδιού. Ευτυχώς ήταν σε θέση να ανακτήσουν τα περισσότερα δεδομένα κάνοντας ένα remaster του παιχνιδιού με βελτιωμένα γραφικά και γραφικά.

Δύο παιχνίδια σε ένα

Το παιχνίδι Diablo II Resurrected ενσωματώνει όλο το περιεχόμενο από τις τέσσερις ενέργειες στο Diablo II μαζί με μία πράξη από την ανάπτυξή του, το Diablo IILord of Destruction. Η ανάπτυξή του έρχεται με μια ορδή νέου περιεχομένου επίσης, που περιλαμβάνει νέα αντικείμενα, δύο επιπλέον μαθήματα για αναπαραγωγή, αιθέρια αντικείμενα, ρούνους και λέξεις ρούνας και πολλά άλλα. Τώρα, το παιχνίδι υπενθυμίζει στους παίκτες να χρησιμοποιούν πόντους δεξιοτήτων και επίσης υπενθυμίζει ότι η κατανομή του πόντου δεξιοτήτων είναι αιώνια. Το remaster θα επιτρέψει στους παίκτες να εισάγουν τους αποθηκευμένους φακέλους από το αρχικό Diablo II και να συνεχίσουν από εκείνο το σημείο. Το παιχνίδι παίζει νέες και βελτιωμένες δυνατότητες που κάνουν τους παίκτες να μοιράζονται αντικείμενα μεταξύ τους λόγω της προσθήκης κοινής αποθήκευσης σε αντίθεση με το προηγούμενο παιχνίδι, όπου ένας χαρακτήρας μουλάρι θα επιτάχυνε την ανταλλαγή. Ενώ εξακολουθούν να διατηρούνται τα αρχικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, τα νέα χαρακτηριστικά κάνουν το παιχνίδι πιο συναρπαστικό με βελτιωμένα γραφικά και τρισδιάστατο μοντέλο.