Αγοράστε Key για το DOOM Eternal, σύγκριση τιμών για το PC Key του DOOM Eternal Steam

Συγκρίνετε τιμές και αγοράστε το key του DOOM Eternal φθηνά! Μετά την αγορά, το game key σας δίνει τη δυνατότητα να καταβάσετε, να εγκαταστήσετε και να παίξετε DOOM Eternal απευθείας στο Steam στο PC σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί DOOM Eternal Στην Ελλάδα είναι € 5.5

Το DOOM Eternal είναι ένα επερχόμενο βιντεοπαιχνίδι shooter πρώτου προσώπου (FPS) που αναπτύχθηκε από την Id Software. Η Bethesda Softworks είναι ο εκδότης του παιχνιδιού. Είναι η συνέχεια του Doom, που κυκλοφόρησε το 2016.

Πλατφόρμα για αναπαραγωγή DOOM Eternal

Η Bethesda δεν ανακοίνωσε τις πλατφόρμες. Ωστόσο, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν με ασφάλεια έναν υπολογιστή, Xbox One καθώς και μια κυκλοφορία Play Station 4. Επίσης, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο κόσμος να το δει να έρχεται στο Switch, δεδομένου ότι ο προκάτοχός του κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα της Nintendo.

Παιχνίδι

Ο παίκτης αναλαμβάνει για άλλη μια φορά το ρόλο του σιωπηλού, ανώνυμου διαστημικού ναυτικού φορώντας μια στολή γκρι-πράσινη πανοπλία, ο οποίος αφού πετάχτηκε σε ένα εκτεταμένο ταξίδι σε μέρη που δεν είναι γνωστά ως ανταμοιβή του παίκτη για το σκίσιμο και το σκίσιμο του Η δαιμονική εισβολή του Άρη μεταφέρεται στη Γη. Μόνο που είναι η Κόλαση στη Γη επειδή οι Λεγεώνες της Κόλασης, γνωστές ως σκληρές, έχουν εισβάλει στη γενέτειρα της ανθρωπότητας.

Οι λεγεώνες της κόλασης

Οι Λεγεώνες της Κόλασης κατέστρεψαν όλα όσα ήταν κάποτε η Γη. Συνήθως, δεν υπάρχει κανένας που να αποταμιεύει και τίποτα άλλο που να προστατεύεται. Τώρα, το μόνο που απομένει είναι εκδίκηση. Ο παίκτης χρησιμοποιεί τα γυμνά χέρια, τα αλυσοπρίονα και τα όπλα για να είναι αυτή η εκδίκηση.

Χαρακτηριστικά

Η Bethesda δήλωσε ότι αυτό το παιχνίδι θα προσφέρει πιο ταραχώδη δράση από το προκάτοχό του. Το DOOM Eternal θα έχει έναν πιο ισχυρό DOOM Slayer συν περισσότερους εχθρούς από πριν. Το παιχνίδι θα λάβει χώρα στη Γη αυτή τη φορά. ο προκάτοχός του είχε τους παίκτες να πολεμούν εχθρούς στον Άρη και την Κόλαση.

Τα κυνηγετικά όπλα είναι καλύτερα

Το όπλο της επιλογής για τον Doom Slayer σε διαφημιστικό υλικό είναι το κυνηγετικό όπλο με διπλή κάννη.

Lightning Bruiser

Οι προγραμματιστές ισχυρίστηκαν ότι θα δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στην ταχύτητα και τη δύναμη του Doom Slayer. Σίγουρα θα υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες από αυτές, αλλά οι θαυμαστές δεν θα το μάθουν μέχρι τον Αύγουστο κατά τη διάρκεια του QuakeCon.

Πότε θα γνωρίζουν οι θαυμαστές περισσότερα για το παιχνίδι;

Η Bethesda ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του Electronic Entertainment Expo μια πλήρη αποκάλυψη του παιχνιδιού στις 10 Αυγούστου κατά τη διάρκεια του QuakeCon.