Αγοράστε Key για το EA Sports WRC 2023, σύγκριση τιμών για το PC Key του EA Sports WRC 2023 Steam

Συγκρίνετε τιμές και αγοράστε το key του EA Sports WRC 2023 φθηνά! Μετά την αγορά, το game key σας δίνει τη δυνατότητα να καταβάσετε, να εγκαταστήσετε και να παίξετε EA Sports WRC 2023 απευθείας στο Steam στο PC σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί EA Sports WRC 2023 Στην Ελλάδα είναι € 31.99

Βυθιστείτε στην αγωνία του κόσμου του ράλι με το EA SPORTS WRC 2023, το τελευταίο παιχνίδι προσθήκη στην επιτυχημένη σειρά παιχνιδιών WRC. Σε αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες μπορούν να ζήσουν μια αυθεντική επαγγελματική εμπειρία ράλι, όπου θα οδηγήσουν την ομάδα τους στη νίκη έναντι των καλύτερων οδηγών, αυτοκινήτων και ομάδων ράλι του κόσμου.

Ξεκινήστε την Ανόδο

Το πρώτο βήμα στο ταξίδι στο EA SPORTS WRC 2023 είναι η επιλογή του σημείου εκκίνησης στη σκάλα του WRC. Οι παίκτες μπορούν να ξεκινήσουν από την κατηγορία Junior WRC, όπου τα αυτοκίνητα Rally3 είναι ένα σπουδαίο σημείο εισόδου για νέους παίκτες. Εναλλακτικά, οι παίκτες μπορούν να ξεκινήσουν από το WRC 2 ή ακόμη και να πηδήξουν κατευθείαν στο βαθύ με τα αυτοκίνητα Rally1 στην κορυφαία κατηγορία ανταγωνισμού.

Δημιουργήστε τη δική σας ομάδα ράλι

Μετά την αρχική επιλογή, οι παίκτες θα ξεκινήσουν τη διαδικασία δημιουργίας της δικής τους ομάδας ράλι. Αυτό ξεκινά με την επωνυμία της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος και των χρωμάτων, πριν συναντηθούν με τον κύριο μηχανικό και τον ευεργέτη. Οι ομάδες θα συνεργαστούν με τον ευεργέτη που παρέχει χρηματοδότηση και θέτει στόχους και αντικείμενα που πρέπει να επιτευχθούν κατά τη διάρκεια κάθε σεζόν.

Η Ημερολόγιο κρατάει τα πάντα υπό έλεγχο

Το ημερολόγιο κρατάει καταγραφή όλων των επερχόμενων ράλι, ειδικών εκδηλώσεων, σημαντικών ορόσημων και πολλών άλλων. Οι παίκτες δεν θα μπορούν μόνο να οδηγούν πολλά αυτοκίνητα από τον κόσμο του ράλι, αλλά θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να χτίσουν και να προσαρμόσουν το δικό τους αυτοκίνητο, κάνοντας πραγματικά μια ανεξίτηλη σφραγίδα στην ιστορία του ράλι.

Σχεδιάστε το δικό σας αυτοκίνητο ράλι

Για να τιμήσει το φιλόδοξο έργο του Colin McRae στα μέσα της δεκαετίας του 2000 με τη δημιουργία ενός εντελώς νέου αυτοκινήτου ράλι, το McRae R4, οι παίκτες στο EA SPORTS WRC (δείτε την πλήρη λίστα αυτοκινήτων εδώ) μπορούν όχι μόνο να οδηγήσουν το McRae R4, αλλά και να ακολουθήσουν τα χνάρια του Colin σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας το δικό τους σύγχρονο αυτοκίνητο ράλι από το μηδέν.

Αναζήτηση των στιγμών από την ιστορία του WRC

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 50 ετών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA, έχουμε δει αμέτρητες εντυπωσιακές και εμβληματικές στιγμές, από κυριαρχικές εμφανίσεις έως ηρωικές ανακάλυψης οδηγών. Πολλές από αυτές μπορούν να βιώσουν απευθείας στη λειτουργία “Στιγμές”, μαθαίνοντας παράλληλα περισσότερα για την ιστορία του αθλήματος και παρακολουθώντας την τρέχουσα εποχή του WRC.