Αγοράστε Key για το FIFA 22, σύγκριση τιμών για το PC Key του FIFA 22 EA App

Συγκρίνετε τιμές και αγοράστε το key του FIFA 22 φθηνά! Μετά την αγορά, το game key σας δίνει τη δυνατότητα να καταβάσετε, να εγκαταστήσετε και να παίξετε FIFA 22 απευθείας στο EA App στο PC σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί FIFA 22 Στην Ελλάδα είναι € 11.19

Η FIFA μπορεί επίσης να αγοραστεί για τον πελάτη Steam με ένα κλειδί Steam.

Το FIFA 22 θα φτάσει αργά φέτος – αλλά το γνωρίζετε ήδη. Η EA Sports κυκλοφόρησε ένα τραγούδι καθώς και έναν χορό για τα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του FIFA 22, αλλά τι νέο υπάρχει για αυτό το παιχνίδι; Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσω μερικές από τις ενδιαφέρουσες αλλαγές που έχουν γίνει σε αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να συγκρίνετε τις τιμές και να αγοράσετε ένα κλειδί FIFA 22.
<h2> Νέες δυνατότητες FIFA 22 </h2>
<h3> HyperMotion </h3>
Το HyperMotion είναι μια καινοτόμος τεχνολογία παιχνιδιού που αναμένεται να φέρει επανάσταση σε αυτό το παιχνίδι. Θα περιλαμβάνει έναν συνδυασμό λήψης κίνησης σε πραγματικό χρόνο, ο οποίος βελτιώνει τον τρόπο με τον οποίο οι ομάδες και οι παίκτες κινούνται σε όλο το παιχνίδι. Είκοσι δύο επαγγελματίες ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε ένα έργο όπου βγήκαν στο γήπεδο φορώντας κοστούμια Xsens. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η EA Sports να καταγράψει μια άνευ προηγουμένου ποσότητα “υψηλής ποιότητας δεδομένων κίνησης πραγματικών ανθρώπων”.

Επιπλέον, το FIFA 22 μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν υπερσύγχρονο αλγόριθμο μηχανικής μάθησης που μπορεί να μάθει περίπου 9 εκατομμύρια καρέ λήψης βίντεο και να παράγει νέα κινούμενα σχέδια σε πραγματικό χρόνο. Συνολικά, το FIFA 22 θα περιλαμβάνει περισσότερα από 4.000 νέα κινούμενα σχέδια.
<h3> Κινούμενα σχέδια </h3>
Υπάρχουν σημαντικές κινήσεις ανανέωσης για τους τερματοφύλακες. Η EA Sports υπόσχεται να προσφέρει πιο αξιόπιστες αποκρούσεις στο παιχνίδι. Οι τερματοφύλακες είναι πιο δύσκολο να νικηθούν τώρα και υπάρχουν νέα κινούμενα σχέδια για να καταρρεύσει η μπάλα μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα.
<h3> Φυσική πραγματικής μπάλας </h3>
Το παιχνίδι FIFA 22 διαθέτει αληθινή φυσική μπάλας τόσο στην τελευταία όσο και στην τρέχουσα γενιά του, η οποία επηρεάζει την τροχιά της μπάλας. Η μετατόπιση της μπάλας από τη μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη είναι σίγουρα πιο βιώσιμη τώρα και οι ψηλές πάσες βρίσκουν συμπαίκτες στο διάστημα. Μπορείτε να στείλετε αυτό το εκπληκτικό εσωτερικό και στο εξωτερικό πάσο του Ροναλντίνιο!
<h3> Εκρηκτικό σπριντ </h3>
Και οι δύο εκδόσεις του FIFA 22 θα διαθέτουν ένα νέο εκρηκτικό σπριντ που είναι μοναδικό για το παιχνίδι. Το εκρηκτικό σπριντ επηρεάζει το ρυθμό επιτάχυνσης του παίκτη όταν κάνετε σπριντ προς τα εμπρός σε ευθεία γραμμή (δεν λειτουργεί αν πάτε πλάγια ή πίσω). Η πρόθεση είναι να σας κάνει να νιώσετε το εκρηκτικό σπριντ με τεράστια έκταση καθώς ο παίκτης σας επιταχύνει γρήγορα. Αυτό συμβαίνει όταν έχετε και δεν έχετε την μπάλα. Ωστόσο, υπάρχει μια πρόκληση – είναι πολύ εύκολο να ξεπεραστεί. Επομένως, πρέπει να χρονομετρήσετε το σπριντ σας κατάλληλα.
<h3> Τακτικές επίθεσης </h3>
Το FIFA 22 υπόσχεται νέες επιθετικές τακτικές σε όλο του το πεδίο. Θα είναι δυνατό να επιλέξετε την επιθετική σας τακτική διαφορετικά από το αμυντικό και το επιθετικό σας μισό. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε απευθείας πάσα στο μισό του αντιπάλου σας και κατοχή στο μισό σας.
<h3> Κινήσεις δεξιοτήτων και στατιστικά στοιχεία </h3>
Τέσσερις νέες κινήσεις δεξιοτήτων προστέθηκαν φέτος στο FIFA 22-η δεξιότητα τεσσάρων αφών (χρήσιμη αν βρίσκεστε στο πλάι), η σέσουλα είναι ψεύτικη, το πρώτο γύρισμα και η εξειδικευμένη γέφυρα. Αυτές είναι δεξιότητες για πρώτη φορά που σημαίνει ότι το 90% αυτών των δεξιοτήτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο της μπάλας. Ωστόσο, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δεξιότητες που δεν αγγίζουν τη μπάλα ή τη γέφυρα δεξιοτήτων.

Το FIFA 22 θα προσφέρει επίσης περισσότερα στατιστικά στοιχεία για τους παίκτες για να αναλύσουν τις πληροφορίες του παιχνιδιού τους. Αυτό συνεπάγεται τα κοινά στατιστικά αναμενόμενα γκολ και πιο λεπτομερή δεδομένα, όπως το πάσα σας, τα σουτ, το σημείο που περάσατε, τις θέσεις που καταλαμβάνουν οι παίκτες σας, για να αναφέρουμε μερικές.

Η EA Sports εργάζεται επίσης σκληρά για να διορθώσει το πρόβλημα της αντιμετώπισης ενός παίκτη και της μη ανάκτησης της μπάλας πίσω, ένα ζήτημα που επικρατούσε στα προηγούμενα παιχνίδια της FIFA. Ορισμένες αλλαγές αναμένεται να ενισχύσουν την “δικαιοσύνη στο παιχνίδι”. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Ένα εξαιρετικό παράδειγμα είναι όπου η EA Sports βελτιώνει τις επιβαλλόμενες χειροκίνητες κεφαλίδες σε περισσότερες ρυθμίσεις. Μεταξύ των αναμενόμενων αλλαγών περιλαμβάνονται επίσης τα μπλοκ και η φυσικότητα των παικτών επίσης.
<h2> Σχολιαστής </h2>
Η EA Sports ανέφερε ότι ο Άλεξ Σκοτ, πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που έπαιζε κάποτε στην γυναικεία ομάδα της Άρσεναλ, θα είναι η πρώτη κυρία σχολιαστής στην ιστορία του παιχνιδιού. Θα προσφέρει ζωντανές αναφορές γκολ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τους Derek Rae και Stewart Robson ως την κύρια ομάδα σχολιασμού.
<h2> Αστέρι εξωφύλλου FIFA 22 </h2>
Η EA Sports επιβεβαίωσε ότι ο Kylian Mbappe της Paris Saint Germain θα επιστρέψει για άλλη μια φορά ως εξώφυλλο του FIFA 22, αφού εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του FIFA 21 πέρυσι. Ο επίσημος λογαριασμός EA Sports Twitter δημοσίευσε μια φωτογραφία του Γάλλου σταρ στο εξώφυλλο της Ultimate Edition.