Αγοράστε Key για το Granblue Fantasy Relink, σύγκριση τιμών για το PC Key του Granblue Fantasy Relink Steam

Συγκρίνετε τιμές και αγοράστε το key του Granblue Fantasy Relink φθηνά! Μετά την αγορά, το game key σας δίνει τη δυνατότητα να καταβάσετε, να εγκαταστήσετε και να παίξετε Granblue Fantasy Relink απευθείας στο Steam στο PC σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί Granblue Fantasy Relink Στην Ελλάδα είναι € 29.51

Καλώς ήρθες στον μαγευτικό κόσμο του “Granblue Fantasy Relink”, ένα συναρπαστικό action-RPG που λαμβάνει χώρα στον Υπερπολυδύναμο Κόσμο, έναν κόσμο όπου αρκετά νησιά αιωρούνται σε έναν μεγάλο γαλάζιο χώρο. Ανέλαβε το ρόλο του κυβερνήτη μιας ομάδας που πλέει στους ουρανούς, συνοδευόμενος από έναν ζωντανό μικρό δράκο με το όνομα Vyrn και ένα νεαρό κορίτσι με μυστηριώδεις δυνάμεις με το όνομα Lyria. Μαζί, πλέετε με ένα πολύχρωμο καστ συμπληρωματικών, συμπεριλαμβανομένων βασιλιάδων και παρανομούμπηδων, προς το Estalucia, έναν μυθικό προορισμό πέρα ​​από τα πέρατα του ουρανού.

Αποκαλύψτε Το Υπέροχο Zegagrande Skydom

Στον Ουρανοδόμο του Zegagrande, τα νησιά φυλάσσονται από ισχυρά πλάσματα που είναι γνωστά ως πρωτογενείς θηρία και οι ανέμοι φέρνουν φήμες για μια μυστική οργάνωση που είναι γνωστή ως Εκκλησία της Avia. Ξετυλίξτε ένα δίκτυο θεούλας που φτάνει πολύ πέρα ​​από τα όρια του Zegagrande και συμμετέχετε σε μια μάχη για την μοίρα του Υπερπολυδύναμου Κόσμου.

Παιχνιδιακή Εμπειρία

Συμμετέχετε σε μάχες πραγματικού χρόνου με ένα ομαδικό τετράδα σε αυτό το χαρακτηριστικό action RPG – επιλέξτε από μια ποικιλία χαρακτήρων που πλοηγούνται στον ουρανό, ο καθένας με τα δικά του μοναδικά όπλα, δεξιότητες και στυλ μάχης. Η συνεργασία καθορίζει την επιτυχία, με μηχανισμούς βασισμένους σε ομάδες, όπως τα Link Attacks και Chain Bursts, για να σας βοηθήσουν να κατατροπώσετε τους εχθρούς με εντυπωσιακό τρόπο. Αντιμετωπίστε αποστολές μόνοι ή με τη βοήθεια άλλων για έως και 4-παίκτη συνεργασία και καταρρίψτε επικίνδυνους εχθρούς για να κερδίσετε σπάνια λάφυρα και να ενισχύσετε περαιτέρω τον εξοπλισμό σας. Κάθε εχθρός και διάταξη ομάδας έχει τις δικές του δυνατότητες και αδυναμίες – το κλειδί για τη νίκη βρίσκεται στο να κατανοήσετε πώς αυτά τα κομμάτια ταιριάζουν μαζί.

Μην Είναι Το Γρήγορο Κυνήγι Δικό Σου;

Οι λειτουργίες βοήθειας μπορούν να παρέχουν προσβασιμότητα για παίκτες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων. Ενεργοποίησε την πλήρη βοήθεια για να εκτελείται αυτόματα κάθε δράση κατά τη διάρκεια της μάχης!

Εξερεύνησε την Πλούσια Ιστορία του Υπερπολυδύναμου Κόσμου

Ο Υπερπολυδύναμος Κόσμος πλούτισει σε ιστορία και μύθους. Περιηγηθείτε στο ημερολόγιο της Lyria οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για πρόσβαση σε θησαυρό γραπτών σχετικά με τους λαούς, τους τόπους και πολλά άλλα του κόσμου. Πέρα ​​από τον πλούτο των δευτερευουσιακών αποστολών που είναι διαθέσιμες, οι Επεισόδια της Πεπρωμένης σάς επιτρέπουν να εμβαθύνετε στις προσωπικές ιστορίες κάθε μέλους του πληρώματός σας!

Αναπτύχθηκε από την Cygames, Inc.