Αγοράστε Key για το Little Nightmares 3, σύγκριση τιμών για το PC Key του Little Nightmares 3 Steam

Συγκρίνετε τιμές και αγοράστε το key του Little Nightmares 3 φθηνά! Μετά την αγορά, το game key σας δίνει τη δυνατότητα να καταβάσετε, να εγκαταστήσετε και να παίξετε Little Nightmares 3 απευθείας στο Steam στο PC σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί Little Nightmares 3 Στην Ελλάδα είναι € 35.99

Βυθιστείτε σε μια νέα περιπέτεια μέσα από τον παραμορφωμένο κόσμο του Little Nightmares III, όπου οι συνόροι μεταξύ πραγματικότητας και εφιάλτη θολώνουν. Εξερευνήστε τα τρομακτικά τοπία της Σπείραλ, όπου ο κίνδυνος ελλοχεύει σε κάθε γωνιά και η επιβίωση εξαρτάται από την επιδεξιότητα και τη συνεργασία.

Αντιμετωπίστε τους Κινδύνους της Σπείραλ

Παγιδευμένοι στη μυστηριώδη Σπείραλ, ακολουθήστε το συναρπαστικό ταξίδι του Low και του Alone, δύο φίλων που ενώνονται από την κοινή επιθυμία να δραπετεύσουν. Πλοηγηθείτε μέσα από έναν επικίνδυνο κόσμο γεμάτο τρομακτικές αυταπάτες και υπερφυσικούς εχθρούς, αποφεύγοντας τις σκοτεινές δυνάμεις που ελλοχεύουν.

Αντιμετωπίστε τους Φόβους σας Μαζί

Για πρώτη φορά στη σειρά, ξεπεράστε τους πιο βαθιούς παιδικούς φόβους σας μαζί με έναν αξιόπιστο σύντροφο. Συμμετάσχετε σε διαδικτυακή συνεργασία και δημιουργήστε μια αναίσθητη δέσμη με ένα φίλο, ή πάρτε μόνοι σας με έναν ευφυή σύντροφο AI στο πλευρό σας. Αντιμετωπίστε το τρομακτικό άγνωστο και ανακαλύψτε τα μυστικά που κρύβονται στην καρδιά της Σπείραλ.

Κυριαρχήστε στη Τέχνη της Επιβίωσης

Επιλέξτε τον πρωταγωνιστή σας από ένα δίδυμο φρέσκων χαρακτήρων, ο καθένας εξοπλισμένος με το δικό του αρσενάλ εργαλείων και ιδιαίτερες δεξιότητες. Λύστε πολύπλοκα γρίφους, απατήστε έξυπνους εχθρούς και αξιοποιήστε τη δύναμη της ομαδικής εργασίας καθώς αγωνίζεστε για να ξεπεράσετε τους προδοτικούς κατοίκους αυτού του τρομακτικού κόσμου.

Ταξιδέψτε μέσα από τις Παραμορφωμένες Βασίλειες

Ταξιδέψτε μέσα από τη σουρεαλιστική εκτέλεση της Σπείραλ, ένας συνδυασμός δυστοπικών βασιλείων γεμάτος από το παράξενο και το φρικτό. Διασχίστε τοπία τόσο ποικιλόμορφα όπως οι ερήμοι της Νεκρόπολις, οι τρομακτικές απολαύσεις ενός σκοτεινού λούνα παρκ και οι σκοτεινές διαδρομές ενός βιομηχανικού εφιάλτη. Αντιμετωπίστε μια ποικιλία εχθρών, από τρομακτικά κατσαρά μέχρι γιγαντιαία μωρά, καθώς παλεύετε για την ευκαιρία σας για ελευθερία.

Αποκαλύψτε το Μυστήριο του Low και του Alone

Γνωρίστε τους μυστηριώδεις χαρακτήρες του Low και του Alone, δύο ψυχές που πλέκονται σε μια ιστορία σκοταδιού και λύτρωσης. Αποκαλύψτε τα συναρπαστικά μυστικά πίσω από το αγόρι που κρύβεται πίσω από μάσκα κοράκι και το κορίτσι με τις πλεξούδες, καθώς πλοηγούνται μέσα από τα βάθη της μυστηριώδους Σπείραλ. Καθοδηγήστε τους μέσα από τον επικίνδυνο άγνωστο, καθώς παλεύουν για να αποκαλύψουν τα μυστικά που περιβάλλουν την απόκρυφη διαδρομή της διαφυγής από το “Τίποτα”.