Αγοράστε Key για το Mass Effect Legendary Edition, σύγκριση τιμών για το PC Key του Mass Effect Legendary Edition Steam

Συγκρίνετε τιμές και αγοράστε το key του Mass Effect Legendary Edition φθηνά! Μετά την αγορά, το game key σας δίνει τη δυνατότητα να καταβάσετε, να εγκαταστήσετε και να παίξετε Mass Effect Legendary Edition απευθείας στο Steam στο PC σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί Mass Effect Legendary Edition Στην Ελλάδα είναι € 6.06

Το Mass Effect Legendary Edition σας παρέχει μια φανταστική εμπειρία, γεμάτη ένα λεπτομερές και πλούσιο σύμπαν. Εδώ, μπορείτε να πάρετε αποφάσεις που οδηγούν σε βαθιές συνέπειες. Οι προγραμματιστές παιχνιδιών, BioWare, Blind Squirrel και Abstraction Games, στοχεύουν να σας προσφέρουν ένα συναρπαστικό διαδραστικό παιχνίδι αφήγησης γεμάτο δράση που χτυπά την καρδιά σας.

Τι να περιμένετε από το παιχνίδι

Εκτός από τον απόλυτο έλεγχο της έκβασης του παιχνιδιού, μπορείτε να απολαύσετε περισσότερες δυνατότητες. Αυτά τα χαρακτηριστικά εξασφαλίζουν πλήρη αλληλεπίδραση με το παιχνίδι και τον χαρακτήρα. Παρακάτω είναι μερικά χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέχετε.

Ξαναζήστε το Κινηματογραφικό Έπος

Μπορείτε να προσαρμόσετε το παιχνίδι αποκτώντας πακέτα προώθησης, όπλα και πανοπλίες. Η νέα γενιά remastered προσφέρει 4K UHD γραφικά με βελτιωμένα μοντέλα, FX, βάθος πεδίου, αποχρώσεις και φωτισμό. Η οπτική αναβάθμιση προσθέτει στη βελτιωμένη απόδοση και γραφικές δυνατότητες του παιχνιδιού.

Αντανάκλαση επιλογής

Το παιχνίδι σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τις δικές σας επιλογές καθώς ταξιδεύετε. Όλες οι αποφάσεις σας έχουν αντίκτυπο στο αποτέλεσμα των σχέσεων, των μαχών και των αποστολών σας. Τελικά, οι επιλογές σας θα επηρεάσουν τη μοίρα του γαλαξία.

Ο θρύλος του βοσκού

Μπορείτε να απολαύσετε απεριόριστη προσαρμογή χαρακτήρων από τις δεξιότητες στην εμφάνιση έως ένα εξατομικευμένο οπλοστάσιο. Τελειώνοντας τη δημιουργία χαρακτήρων, προχωράτε στην καθοδήγηση της ομάδας επαναφοράς σας στον γαλαξία. Οι νέες προσαρμογές περιλαμβάνουν χρώμα ματιών, μαλλιά, τόνους δέρματος και μακιγιάζ. Εκτός από την προσαρμογή χαρακτήρων, μπορείτε να απολαύσετε τις νέες βελτιώσεις παιχνιδιού. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Καλύτερα χειριστήρια Mako
  • Κάμερες παιχνιδιού
  • Συμπεριφορά εξωφύλλου
  • Συμπεριφορά της ομάδας
  • Ηχητικά εφέ
  • Στόχος και ισορροπία όπλων

Τι είναι Ειδικό

Η Legendary Edition φέρνει πολλές αλλαγές στην τριλογία Mass Effect. Η τριλογία περιλαμβάνει Mass Effect 1, 2 και 3. Η Legendary Edition επηρεάζει ολόκληρη την ατμόσφαιρα και τη διάθεση βελτιώνοντας την αίσθηση του περιβάλλοντος. Η εξισορρόπηση των χειριστηρίων Mako και του παιχνιδιού με όπλα δημιουργεί μια συνεπή εμπειρία. Ένα πράγμα που παραλείπει η Legendary Edition είναι η λειτουργία για πολλούς παίκτες. Αυτό συμβαίνει γιατί θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να δημιουργηθεί και να παρουσιαστεί σε ένα σύγχρονο κοινό.

Τελική λήψη

Το Mass Effect Legendary Edition είναι ένα από τα πιο ελκυστικά παιχνίδια που τρέχουν έως και 4K στα 60fps. Το ενισχυμένο βάθος πεδίου, τα ενημερωμένα χειριστήρια και η βελτιωμένη φυσική παρέχουν σε όλους τους παίκτες Mass Effect μια νέα εμπειρία. Η απουσία multiplayer διασφαλίζει ότι δεν υπάρχουν προκλήσεις. Μερικά από τα οποία ενδέχεται να εμφανιστούν λόγω του crossplay και των προσδοκιών των παικτών. Η Legendary Edition είναι ήδη επιτυχημένη επειδή η ρεαλιστική προσέγγιση του BioWare περνά μέσα από όλα τα απρόβλεπτα εμπόδια.