Αγοράστε Key για το New World, σύγκριση τιμών για το PC Key του New World Steam

Συγκρίνετε τιμές και αγοράστε το key του New World φθηνά! Μετά την αγορά, το game key σας δίνει τη δυνατότητα να καταβάσετε, να εγκαταστήσετε και να παίξετε New World απευθείας στο Steam στο PC σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί New World Στην Ελλάδα είναι € 10.46

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε τα Amazon Games Keys για το Steam.

Είστε φανατικοί των παιχνιδιών επιβίωσης που συνεπάγονται να κάνετε αυτό που πρέπει να κάνετε για να κρατήσετε το σπίτι σας ζωντανό; Το New World είναι ένα μαζικά παιχνίδι πολλών παικτών που δίνει στον παίκτη μια ατελείωτη ευκαιρία να πολεμήσει και να χρησιμοποιήσει ένα σύστημα μάχης σε πραγματικό χρόνο. Αυτό το online παιχνίδι ρόλων είναι προϊόν της Amazon Games Oranges και χρησιμοποιεί κινητήρα O3DE.
Όπως και να έχει, το παιχνίδι εισάγει και επιτρέπει στον παίκτη να σφυρηλατήσει σε ένα νέο πεπρωμένο μετά το ναυάγιο στο μαγικό νησί Aeternum. Ως αποτέλεσμα, το παιχνίδι επιτρέπει στον παίκτη να εξερευνήσει ένα συναρπαστικό και ανοιχτού κόσμου MMO. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που έχει η εμπειρία ενός παίκτη όταν παίζει αυτό το παιχνίδι.

Βασικά χαρακτηριστικά

Τα παρακάτω είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του Νέου Κόσμου.

Η χώρα της Μαγείας

Καθώς εξερευνάτε και αποκαλύπτετε τα μυστήρια στον Νέο Κόσμο, ανακαλύπτετε τη μυστική αλήθεια στο Aeternum. Θα έρθετε σε επαφή με τις χιλιετίες παράξενων κατοίκων του και θα ανακαλύψετε την ομορφιά και τον κίνδυνο του νησιού. Για να επιβιώσει αυτός ο τρόμος, ένας παίκτης απαιτεί εξαιρετικές δεξιότητες, επιτρέποντάς του να επωφεληθούν από τα δώρα του νησιού.

Ομαδική εργασία

Το παιχνίδι οργανώνει παίκτες ομοϊδεάτες και χαρακτήρες που δεν παίζουν για να κερδίσουν κίνητρα και σχέδια που αλλάζουν το μέλλον του νησιού. Ως αποτέλεσμα, αυτή η λειτουργία σας δίνει τη δυνατότητα να διεξάγετε πόλεμο, να υπερασπιστείτε και να δημιουργήσετε την περιοχή σας.

Χρήση μαγείας, σπαθιών και όπλων

Το παιχνίδι δίνει στον παίκτη βάναυση όπλα, υπερφυσικές δυνάμεις και μια ποικιλία πυροβολικού για να αναπτύξει νέα περιοχή. Ως αποτέλεσμα, ένας παίκτης μπορεί να τραγουδήσει ξόρκια ή να χρησιμοποιήσει ασπίδα για να συνεχίσει την πορεία του. Αυτή η ενέργεια επιτρέπει σε έναν παίκτη να αλλάξει σε κάτι τακτοποιημένο ανά πάσα στιγμή.

Συμπέρασμα

Οποιοσδήποτε παίκτης μπορεί να βεβαιώσει ότι το New World έχει αρωματίσει το είδος MMO στο σύνολό του. Όταν παίζετε αυτό το παιχνίδι, ένας παίκτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε νέες ικανότητες στην πορεία.