Αγοράστε Key για το NHL 24, σύγκριση τιμών για το PC Key του NHL 24 Steam

Συγκρίνετε τιμές και αγοράστε το key του NHL 24 φθηνά! Μετά την αγορά, το game key σας δίνει τη δυνατότητα να καταβάσετε, να εγκαταστήσετε και να παίξετε NHL 24 απευθείας στο Steam στο PC σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί NHL 24 Στην Ελλάδα είναι € 50.8

Οι λάτρεις του χόκεϊ, ετοιμαστείτε! Το NHL 24 φέρνει νέο πνεύμα στη σειρά και διακόπτει το αίσθημα της μονοτονίας που χαρακτήριζε τη σειρά από το NHL 20 έως το NHL 23. Με σημαντικές νέες ιδέες και πιο εντυπωσιακά χτυπήματα σώματος, το NHL 24 φέρνει ξανά τον ενθουσιασμό στον πάγο. Δυστυχώς, παρόλο που η παιχνιδικότητα φαίνεται ενημερωμένη, δεν έχει γίνει πολλή δουλειά επί του θέματος – η συλλογή των διαθέσιμων λειτουργιών φαίνεται τόσο συνηθισμένη όσο πάντα.

Σύστημα Συνεχούς Πίεσης: Νέα Διάσταση

Αυτό που φέρνει, εν τέλει, τον θρίαμβο πίσω στο χόκεϊ φέτος είναι το νέο σύστημα Συνεχούς Πίεσης. Όταν η επιθετική ομάδα παραμένει στην επιτακτική ζώνη, χτίζει αργά ένα μετρητή πίεσης. Όταν ο μετρητής είναι πλήρης, κερδίζουν ένα ωθητικό για ακρίβεια και ταχύτητα παράδοσης ενώ η άμυνα πρέπει να αντιμετωπίσει την ταχύτερη εξάντληση αντοχής. Αυτό προσθέτει ένα επίπεδο ενθουσιασμού που η σειρά χρειαζόταν εδώ και καιρό.

Έξυπνο Παιχνίδι με την Εξάντληση

Το έξυπνο παιχνίδι μέσα σε αυτόν τον κύκλο εξάντλησης και η χρήση του προς όφελος σας μπορεί να οδηγήσει σε μια πραγματική αίσθηση ανάγκης σε κρίσιμες στιγμές. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το νέο Σύστημα Εξάντλησης υποστηρίζει έντονα την επίθεση, αλλά δεν είναι απαραίτητα τόσο υπερισχυτικό όσο ακούγεται, επειδή χρειάζεται χρόνος για να γεμίσει ο μετρητής πίεσης, δίνοντας στην άμυνα το χρόνο να το αποτρέψει, και η επίδραση είναι προσωρινή. Απλώς δεν υπάρχει τίποτα που φαίνεται να ισορροπεί τα μειονεκτήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει η άμυνα.

Το επιθετικό συνεχές πίεσης ανταμείβεται, επομένως, για τη διατήρηση πίεσης στην αμυντική ζώνη, οπότε γιατί η άμυνα δεν ανταμείβεται όσο περισσότερο προστατεύουν επιτυχώς το δίχτυ; Πρέπει να υπάρχει ένα πιο ισορροπημένο ωθηστικό-ελκυστικό σε αυτό το νέο σύστημα. Παρ’ όλες αυτές τις διαμαρτυρίες, είναι μια μηχανική που μου αρέσει σίγουρα, και ελπίζω πραγματικά ότι είναι κάτι που θα επεκταθεί το επόμενο έτος. Επηρεάζει σίγουρα περισσότερο το gameplay από το βαρετό σύστημα X-Factor που εισήχθηκε στο NHL 22.

Κίνηση και Στρατηγική Ρίσκου/Ανταμοιβής

Ένα πιο διακριτικό χαρακτηριστικό φέτος που λάτρεψα είναι το νέο φυσικό σύστημα φυσικής βάσης στις επαφές. Τα χτυπήματα σώματος απαιτούν περισσότερη προσπάθεια αυτή τη φορά, καθώς πρέπει να φορτώσετε ένα χτύπημα κρατώντας πατημένο το δεξί ραβδί πριν το εκτελέσετε. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες έχουν τώρα μια πραγματική αίσθηση βάρους και κινητικότητας όταν κινούνται κάτω από τον πάγο, κάτι που κάνει κάθε χτύπημα να αισθάνεται καλό και τραγανό. Υπάρχει ακόμα κάποια στρατηγική κίνησης/ανταμοιβής, καθώς θα χαθείτε στον πάγο και θα καθίσετε ανοιχτά, αν δεν καταφέρετε να συνδέσετε ένα χτύπημα. Μπορεί να ακούγεται σαν μια μικρή αλλαγή στην επιφάνεια, αλλά βρήκα ότι με προτρέπει πραγματικά να ξανασκεφτώ το στυλ παιχνιδιού μου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Όταν αντιμετώπισα δυσκολίες σε μια τελική περίοδο ως Montreal Canadiens εναντίον των Toronto Maple Leafs, μια ομάδα με υψηλότερα στατιστικά άμυνας, έπρεπε να επικεντρωθώ στο χρονοδιάγραμμα των χτυπημάτων μου για στιγμές όπως οι πάσες, αντί να πηγαίνω για πιο επικίνδυνα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ποινή.