Αγοράστε Key για το Phasmophobia, σύγκριση τιμών για το PC Key του Phasmophobia Steam

Συγκρίνετε τιμές και αγοράστε το key του Phasmophobia φθηνά! Μετά την αγορά, το game key σας δίνει τη δυνατότητα να καταβάσετε, να εγκαταστήσετε και να παίξετε Phasmophobia απευθείας στο Steam στο PC σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί Phasmophobia Στην Ελλάδα είναι € 3.13

Εισαγωγή

Το Phasmophobia είναι ένα παιχνίδι τρόμου δράσης, επιβίωσης που δημιουργήθηκε και κυκλοφόρησε από την Kinetic Games. Είναι ένα παιχνίδι ενός παίκτη που υποστηρίζει επίσης το παιχνίδι στην εικονική πραγματικότητα (VR). Το παιχνίδι περιστρέφεται γύρω από ένα co-op ψυχολογικό σκηνικό τρόμου όπου εσείς, ως παίκτης, δημιουργείτε μια ομάδα παραφυσικών ερευνητών με τους οποίους θα ταξιδέψετε σε στοιχειωμένες περιοχές που χαρακτηρίζονται από μυστικιστική δραστηριότητα.

Παιχνίδι

Ως παίκτης στο παιχνίδι, θα πρέπει να αναλάβετε τον έλεγχο ενός μέλους της ομάδας των τεσσάρων παραφυσικών ερευνητών που έχουν συμβληθεί για να κυνηγήσουν φαντάσματα που κατοικούν σε διάφορα εγκαταλελειμμένα κτίρια, όπως νοσοκομεία, σπίτια, σχολεία και φυλακές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εξοπλισμό κυνηγιού φαντασμάτων στο παιχνίδι για να αναζητήσετε και να εντοπίσετε στοιχεία για την ύπαρξη του φάντασματος που ψάχνετε με την ομάδα σας. Η φασμοφοβία διαθέτει δώδεκα διαφορετικούς τύπους φαντασμάτων, καθένα από τα οποία έχει διαφορετικές συμπεριφορές. Ο πρωταρχικός στόχος δεν είναι να έχετε νικήσει πολλά φαντάσματα στο τέλος του παιχνιδιού αλλά να συγκεντρώσετε αρκετές πληροφορίες για αυτά. Στο τέλος κάθε επιτυχημένης αποστολής για την ομάδα σας, οι παίκτες ανταμείβονται μέσω αμοιβής.

Οι παίκτες επικοινωνούν μέσω φωνητικής συνομιλίας, κάτι που τα φαντάσματα μπορούν να ακούσουν και να αντιδράσουν σταδιακά. Εσείς και η ομάδα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορους τύπους εξοπλισμού για να βοηθήσετε στην αποστολή, όπως κάμερες CCTV, φακούς UV, σταυρωτά, θερμόμετρα, αναγνώστες EMF και πίνακες Ouija. Ο παραπάνω εξοπλισμός μπορεί να εξυπηρετήσει σκοπούς έρευνας, επικοινωνίας, συλλογής ενδείξεων και ασφάλειας. Μπορείτε να αποφασίσετε να υποστηρίξετε την ομάδα παρακολουθώντας τη θέση τους με αισθητήρες κίνησης και κάμερες CCTV από την άνεση του φορτηγού ή συνοδεύοντάς τους για τις φανταστικές δραστηριότητες και λερώνοντας τα χέρια σας.

Χαρακτηριστικά της Φασμοφοβίας

Το παιχνίδι έχει ορισμένα χαρακτηριστικά που το κάνουν ελκυστικό για τους παίκτες:
• Cross-Platform-Το παιχνίδι ενσωματώνει όλους τους παίκτες, ανεξάρτητα από το αν διαθέτουν VR ή όχι. Ως εκ τούτου, μπορείτε να διασκεδάσετε με φίλους που έχουν VR, καθώς και με αυτούς που δεν έχουν.
• Συναρπαστικές Εμπειρίες – Η Φασμοφοβία έχει καλά και ρεαλιστικά γραφικά και ήχους. Διαθέτει επίσης ελάχιστες διεπαφές χρήστη που σας εξασφαλίζουν μια συναρπαστική εμπειρία, που σας κρατάει στα πόδια σας.
• Co-op Multiplayer-Το παιχνίδι σας επιτρέπει να εμπλέξετε τους φίλους σας, με έως και τέσσερις χαρακτήρες παίκτη διαθέσιμους.
• Μοναδικά Φαντάσματα – Η Φασμοφοβία έχει πάνω από δέκα διαφορετικά φαντάσματα, το καθένα με μοναδικές συμπεριφορές. Ως εκ τούτου, κάθε έρευνα που πραγματοποιείτε εσείς και η ομάδα θα είναι διαφορετική από την άλλη.
• Έρευνες – Χρησιμοποιήστε τον εξοπλισμό κυνηγιού φαντασμάτων για να βρείτε ενδείξεις και να συλλέξετε όσες περισσότερες πληροφορίες και αποδείξεις μπορείτε.
• Πλήρης αναγνώριση φωνής – Χρησιμοποιήστε την πραγματική σας φωνή για να συνδεθείτε με τα φαντάσματα. Ακούνε τη φωνή σας κάθε φορά που αλληλεπιδράτε μέσω EVP Sessions και Ouija Boards.