Αγοράστε Key για το Red Dead Redemption 2, σύγκριση τιμών για το PC Key του Red Dead Redemption 2 Steam

Συγκρίνετε τιμές και αγοράστε το key του Red Dead Redemption 2 φθηνά! Μετά την αγορά, το game key σας δίνει τη δυνατότητα να καταβάσετε, να εγκαταστήσετε και να παίξετε Red Dead Redemption 2 απευθείας στο Steam στο PC σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί Red Dead Redemption 2 Στην Ελλάδα είναι € 8.99

Το Red Dead Redemption 2 μπορεί επίσης να αγοραστεί και να παιχτεί σε Rockstar Games και Epic Games. Αγοράστε ένα κλειδί Rockstar ή ένα Epic Games Key τώρα!

Το παιχνίδι διαδραματίζεται στην Αμερική στην αρχή του τέλους της εποχής της Άγριας Δύσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι νομοθέτες και οι κυνηγοί κερδών επιδιώκουν να απαλλαγούν από τις τελευταίες συμμορίες παράνομων. Όσοι δεν παραδοθούν ή δεν υποκύψουν σκοτώνονται.

Σενάριο

Μια άθλια ληστεία στη δυτική πόλη Blackwater αναγκάζει τον Arthur Morgan και τη συμμορία του να φύγουν. Οι ομοσπονδιακοί πράκτορες και μερικοί από τους καλύτερους κυνηγούς ανταμοιβών είναι ψηλά στα ίχνη τους. Για να μπορέσει να επιβιώσει, ο Άρθουρ και η συμμορία του πρέπει να πολεμήσουν, να ληστέψουν και να κλέψουν σε διάφορες πόλεις της χώρας. Η συμμορία αντιμετωπίζει βαθιές εσωτερικές διαιρέσεις που απειλούν να τη διαλύσουν. Αυτό αφήνει τον Άρθουρ στο δίλημμα να επιλέξει ανάμεσα στα ιδανικά του ή να παραμείνει πιστός σε μια συμμορία στην οποία οφείλει πολλά.

Παιχνίδι

Το Red Dead Redemption 2 συνοδεύεται από νέα όπλα, νέες αποστολές κυνηγιού ανταμοιβών, στέκια συμμοριών και πολλά άλλα. Οι παίκτες έχουν επίσης δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις περιεχομένου και βελτιώσεις που έχουν κυκλοφορήσει. Αυτή η σειρά παιχνιδιών έχει υποστεί πολυάριθμες τεχνικές και γραφικές βελτιώσεις, για να προσφέρει μια βαθύτερη εμβάπτιση. Έχει βελτιωθεί σε πτυχές όπως καλύτερη απόφραξη περιβάλλοντος, μεγαλύτερες αποστάσεις σχεδίασης, βελτιωμένες αντανακλάσεις, βελτιωμένες υφές γρασιδιού και γούνας, σκιές υψηλότερης ανάλυσης και υψηλής ποιότητας παγκόσμιος φωτισμός. Οι παίκτες του Red Dead Redemption 2 θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να τρέξουν το παιχνίδι σε οθόνες ανάλυσης 4K υψηλής ευκρίνειας, διαμορφώσεις ευρείας οθόνης και πολλαπλές οθόνες. Το παιχνίδι υποστηρίζει επίσης υποστήριξη HDR και τώρα λειτουργεί με ταχύτερους ρυθμούς καρέ. Το Red Dead Redemption 2 εξακολουθεί να θεωρείται το αγαπημένο μεταξύ πολλών gamers, με το παιχνίδι να κερδίζει πάνω από 175 βραβεία παιχνιδιού της χρονιάς.