Αγοράστε Key για το Rust, σύγκριση τιμών για το PC Key του Rust Steam

Συγκρίνετε τιμές και αγοράστε το key του Rust φθηνά! Μετά την αγορά, το game key σας δίνει τη δυνατότητα να καταβάσετε, να εγκαταστήσετε και να παίξετε Rust απευθείας στο Steam στο PC σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί Rust Στην Ελλάδα είναι € 8.31

Το Rust είναι ένας τύπος βιντεοπαιχνιδιού μόνο για πολλούς παίκτες και αναπτύχθηκε και δημοσιεύτηκε από τα στούντιο Facepunch. Το παιχνίδι δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2018 και βρίσκεται στο είδος δράσης-περιπέτειας, επιβίωσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες πλατφόρμες όπως Microsoft Windows, Linux και macOS. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο Steam Early Access τον Δεκέμβριο του 2013, αλλά ήταν ακόμα σε κατάσταση άλφα. Ωστόσο, αργότερα υπήρξαν τόσες πολλές αναπτυξιακές αλλαγές στο παιχνίδι που το έκαναν να αλλάξει σημαντικά. Για παράδειγμα, τα ζόμπι ήταν η κύρια περιβαλλοντική απειλή, αλλά αργότερα αντικαταστάθηκαν με επικίνδυνη άγρια ​​ζωή. Το 2014, υπήρξαν σημαντικές γραφικές αλλαγές από τότε που μεταφέρθηκε στον κινητήρα παιχνιδιών Unity 5. Μέχρι τότε οι προγραμματιστές εισήγαγαν ένα προκαθορισμένο χρώμα δέρματος που συνδέεται με τα στοιχεία του παίκτη στο λογαριασμό Steam. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στη συνέχεια τον Δεκέμβριο του 2013 (Early Access) και τον Φεβρουάριο του 2018.

Σχετικά με το παιχνίδι

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, το Rust είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, οπότε ο κύριος στόχος είναι να επιβιώσει στην έρημο. Για να επιβιώσει ένας παίκτης πρέπει να χρησιμοποιήσει είτε υλικά που έχει μαζέψει είτε έχουν κλέψει. Χρησιμοποιώντας αυτά τα εργαλεία θα πρέπει να είναι σε θέση να διαχειριστούν την υγεία τους, τη δίψα, την πείνα, διαφορετικά θα πεθάνουν. Υπάρχουν επικίνδυνα άγρια ​​ζώα όπως αρκούδες και λύκοι, αλλά η μεγαλύτερη απειλή ενώ παίζετε τη Σκουριά είναι άλλοι παίκτες αφού το παιχνίδι είναι για πολλούς παίκτες.

Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν μάχη μέσω πυροβόλων όπλων και όπλων που είναι διαθέσιμα στο παιχνίδι, όπως τόξα. Υπάρχουν επίσης ορισμένα οχήματα που περιφέρονται και συνήθως επιτίθενται σε ένοπλους παίκτες, αλλά μπορούν να νικηθούν αρκεί ο παίκτης να χρησιμοποιήσει τις σωστές τακτικές και δεξιότητες. Το Rust είναι ένα παιχνίδι που έχει και χρειάζεται πολύ χειροτεχνία, για παράδειγμα, για να προστατευτούν οι παίκτες πρέπει να συμμετάσχουν σε clans ή να δημιουργήσουν βάσεις. Μία από τις κύριες πτυχές αυτού του παιχνιδιού είναι η επιδρομή και πρέπει να γίνει από μεγάλες φυλές, κάτι που κάνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον.

Το Rust είναι ένα παιχνίδι μηχανικής επιβίωσης και υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές χειρισμού και πόροι που οι παίκτες μπορούν να συγκεντρωθούν και να κρατηθούν ζωντανοί. Παρά την πλήρη κυκλοφορία, υπάρχουν τόσες πολλές εξελίξεις στο παιχνίδι, οπότε συνεχίζει να βελτιώνεται.