Αγοράστε Key για το TEKKEN 8, σύγκριση τιμών για το PC Key του TEKKEN 8 Steam

Συγκρίνετε τιμές και αγοράστε το key του TEKKEN 8 φθηνά! Μετά την αγορά, το game key σας δίνει τη δυνατότητα να καταβάσετε, να εγκαταστήσετε και να παίξετε TEKKEN 8 απευθείας στο Steam στο PC σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί TEKKEN 8 Στην Ελλάδα είναι € 35.99

Ετοιμαστείτε για το πιο αναμενόμενο παιχνίδι κατά των καταπιεστών της δεκαετίας – το Tekken 8! Αναπτύσσεται από την διάσημη Bandai Namco Entertainment, αυτή η τελευταία εγκατάσταση στην θρυλική σειρά Tekken θα επαναπροσδιορίσει το είδος των παιχνιδιών κατά των καταπιεστών με τα εντυπωσιακά γραφικά της, μια συναρπαστική ιστορία και μια ποικιλία νέων και επιστρεφόμενων χαρακτήρων.

Μια Συναρπαστική Εξέλιξη στο Gameplay

Το Tekken 8 παίρνει τα βασικά μηχανικά παιχνιδιού που οι θαυμαστές γνωρίζουν και αγαπούν και τα βελτιώνει για να προσφέρει μια πραγματικά εμβληματική εμπειρία μάχης. Το παιχνίδι εισάγει νέα μηχανικά, βελτιωμένο έλεγχο και μια ισορροπημένη επιλογή χαρακτήρων για να διασφαλίσει ότι τόσο οι νέοι όσο και οι παλαιοί οπαδοί μπορούν να απολαύσουν τις έντονες μάχες.

Εξερευνήστε μια Συναρπαστική Ιστορία

Βυθιστείτε βαθιά στη συναρπαστική ιστορία του Tekken 8, που αποκαλύπτει κρυμμένα μυστικά, ανταγωνισμούς και συμμαχίες μέσα στην εμβληματική οικογένεια Mishima. Η αφηγηματική προσέγγιση του παιχνιδιού προσδίδει βάθος σε κάθε ταξίδι των χαρακτήρων, κάνοντάς το περισσότερο από ένα απλό ξύλο, αλλά μια επική ιστορία.

Καταπληκτικά Γραφικά και Εμβληματικά Περιβάλλοντα

Με τη δύναμη του σύγχρονου gaming hardware, το Tekken 8 προσφέρει εκπληκτικά γραφικά και ρεαλιστικές ανιμέισον των χαρακτήρων. Κάθε λεπτομέρεια των χαρακτήρων είναι προσεκτικά σχεδιασμένη, φέρνοντάς τους στη ζωή όπως ποτέ πριν. Η ποικιλία από όμορφα σχεδιασμένα περιβάλλοντα σας ταξιδεύει σε έναν παγκόσμιο γύρο, από γραφικά τοπία μέχρι αστικά πεδία μάχης.