Αγοράστε Key για το Valheim, σύγκριση τιμών για το PC Key του Valheim Steam

Συγκρίνετε τιμές και αγοράστε το key του Valheim φθηνά! Μετά την αγορά, το game key σας δίνει τη δυνατότητα να καταβάσετε, να εγκαταστήσετε και να παίξετε Valheim απευθείας στο Steam στο PC σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί Valheim Στην Ελλάδα είναι € 3.68

Το παιχνίδι Valheim αναπτύσσεται από την Iron Gate AB, που εκδίδεται από την Coffee Stain Publishing. Το είδος Valheim είναι μια περιπέτεια, δράση, πρώιμη πρόσβαση, indie και RPG.

Σχετικά με το παιχνίδι Valheim

Στο παιχνίδι Valheim, όλοι οι κόσμοι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους αλλά όχι ίσοι. Ο παίκτης παίζει το ρόλο ενός δολοφονημένου πολεμιστή, του οποίου η ψυχή έχει μεταφερθεί στο Βαλχάιμ από τον Βαλκυριές. Ο βασικός ρόλος του παίκτη είναι να εξαλείψει τους αρχαίους αντιπάλους του Odins και να φέρει τάξη στο Valheim. Κάθε κόσμος που δημιουργείται στο Valheim εξαρτάται από τον σπόρο που χρησιμοποιείται. Υπάρχουν διάφοροι σπόροι στο Valheim. Αυτοί οι σπόροι έχουν μια διαφορετική εξαιρετική εμπειρία. Για να χρησιμοποιήσετε έναν από τους σπόρους, αντιγράφετε τον σπόρο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και τον επικολλάτε στο πεδίο εισαγωγής σπόρων παρακάτω στο παγκόσμιο παιχνίδι σας για να δημιουργήσετε έναν νέο κόσμο.

Παραδείγματα σπόρων θηραμάτων Valheim

Δίδυμα βουνά
Νότιο έλος
Ογκώδης βάλτος
Γιγαντιαίο νησί με στροφές
Λίμνη και μαύρο δάσος
Περιορισμένο όρθιο νησί
Ακολουθήστε το μονοπάτι Βόρεια
Ασφαλές νησί εκκίνησης

Πλεονεκτήματα του Valheim

Το Valheim είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι αφού ένας παίκτης μπορεί να εξερευνήσει, να χτίσει, να επιβιώσει, να κατακτήσει, ακόμη και να χειροτεχνήσει.
Ένας παίκτης παίρνει ανταμοιβές.
Ένας παίκτης συλλέγει πολύτιμα υλικά.
Ένας παίκτης μπορεί να δημιουργήσει ένα απίστευτο longship.
Ένας παίκτης μπορεί να συλλέξει τρόπαια για να προχωρήσει.
Ένας παίκτης μπορεί να κατασκευάσει νέα και πιο ισχυρά αντικείμενα.
Ένας παίκτης μπορεί να σφυρηλατήσει πανοπλίες και ισχυρά όπλα.

Καλύτερες δυνατότητες Valheims

Κατασκευάστε και πλέετε πλοία: Μπορείτε να φτιάξετε το πλοίο σας για να ανακαλύψετε και να θριαμβεύσετε πάνω από τη θάλασσα.
Καλέστε και νικήστε εκδικητικά αφεντικά μύθων και θρύλων.

Αφιερωμένος διακομιστής

Ευέλικτα σπίτια: Μπορείτε να χτίσετε σπίτια και κάστρα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
Co-op PvE: Το παιχνίδι Valheim διαθέτει ανεξάρτητους διακομιστές που φιλοξενούνται από παίκτες.

Το Valheim είναι ένα απίστευτο παιχνίδι που κάθε παίκτης από οποιαδήποτε εθνική γλώσσα θα απολαύσει επειδή είναι σε πολλές διαφορετικές γλώσσες όπως το Italiano, το Dansk, το Svenska, το Suomi, το Islenska, το Romanian και το Magyar Kalba. Είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για περιπέτεια, την κατάκτηση της σύγκρουσης μαγευμένων θηρίων, την οικοδόμηση του κάστρου, των σπιτιών σας και πολλά άλλα, και την περιπέτεια επιβίωσης.