Αγοράστε Key για το FAR CRY 6, σύγκριση τιμών για το PC Key του FAR CRY 6 Uplay

Συγκρίνετε τιμές και αγοράστε το key του FAR CRY 6 φθηνά! Μετά την αγορά, το game key σας δίνει τη δυνατότητα να καταβάσετε, να εγκαταστήσετε και να παίξετε FAR CRY 6 απευθείας στο Uplay στο PC σας.

Η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή για ένα κλειδί FAR CRY 6 Στην Ελλάδα είναι € 7.04

Το Far Cry 6 είναι ένα επερχόμενο παιχνίδι πρώτου προσώπου σχεδιασμένο από την Ubisoft Τορόντο. Εκδότης της είναι η Ubisoft και έρχεται ως η έκτη σημαντική πρόοδος της σειράς παιχνιδιών Far Cry. Υπάρχουν προσδοκίες ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει επίσημα στο κοινό στις αρχές του επόμενου έτους, πιθανώς στις 18 Φεβρουαρίου.

Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για Amazon Luna, Xbox One, Stadia, PlayStation 4 και PlayStation 5. Μπορείτε να αναβαθμίσετε στην πλατφόρμα επόμενης γενιάς χωρίς να ξοδέψετε κανένα επιπλέον κόστος μετά την κυκλοφορία.

Το έργο διαδραματίζεται στη Yara, ένα φανταστικό νησί της Καραϊβικής που κυβερνάται από τον Πρόεδρο Anton Castillo. Επιπλέον, ο πρόεδρος μεγαλώνει τον Ντιέγκο, τον γιο του, για να ακολουθήσει τις διδασκαλίες του και να τον φροντίσει να γίνει ο ηγέτης της επόμενης γενιάς. Έτσι, θα είστε ένας αντάρτης πολεμιστής που προσπαθεί να αφαιρέσει τον βάναυσο δικτάτορα και τον γιο του από την εξουσία. Ως αποτέλεσμα, κάντε το έθνος Yara ελεύθερο.

Τι κάνει το Far Cry 6 ξεχωριστό;

Εντυπωσιακό παιχνίδι

Το Far Cry 6 ακολουθεί την ίδια μορφή παιχνιδιού από την προηγούμενη σειρά Far Cry. Παρουσιάζει τον κύριο δυσάρεστο δικτάτορα της Γιάρα, τον Καστίγιο και τον γιο του Ντιέγκο. Σκοπεύει να καταστείλει μια αντάρτικη επανάσταση, με όλα τα απαραίτητα μέσα, με τον Ντιέγκο να ακολουθεί τα βήματά του. Για να ανατρέψουν αυτό το καταπιεστικό καθεστώς, οι παίκτες χρησιμοποιούν αυτοσχέδια όπλα, οχήματα και Amigos προς ενοικίαση.

Ανταγωνιστής ακόμα Ανελέητος Δικτάτορας

Γενικά, το Far Cry είναι γνωστό για τους πονηρούς αντι-ήρωές του. Η πρώτη σειρά ξεκίνησε με δραστική από τον συνηθισμένο ηγέτη Joseph Seed. Προχώρησαν με τον μανιακό βασιλιά Pagan Min. Με άλλα λόγια, η σειρά Far Cry έχει πολλές έντονες προσωπικότητες που κάνουν το παιχνίδι εντυπωσιακό. Με τον Anton Castillo, έχει πολλές πολυπλοκότητες.
Ενεργώντας ως πρόεδρος της Yara, έχει θέσει τη χώρα υπό τον άκαμπτο έλεγχο του. Συχνά, χρησιμοποιεί βάναυσες μεθόδους για να πάρει αυτό που πιστεύει ότι είναι καλύτερο. Ηφίστηκε για να μετατρέψει το νησί που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα στην αρχική του αίγλη. Ως εκ τούτου, θα κάνει τα πάντα για να επιτύχει το όραμά του.
Όποιος μιλά άσχημα για τις μεθόδους του, συγκεντρώνεται και αναγκάζεται να δουλέψει ως σκλάβος. Έτσι, οι αντάρτες αγωνίζονται να πάνε στον πόλεμο για να πολεμήσουν για την ελευθερία των απλών πολιτών και να σώσουν τον παράδεισο από τον δικτάτορα. Αυτό είναι που κάνει αυτό το παιχνίδι αρκετά ενδιαφέρον.

Tropical Yara Playground

Το οικόπεδο του Far Cry 6 είναι το έθνος Yara, ένας παράδεισος χαμένος στο χρόνο και βρίσκεται στην καρδιά της Καραϊβικής. Η χώρα διαθέτει αισθητικά και vintage αυτοκίνητα εμπνευσμένα από την Κούβα. Εκτός αυτού, είναι η πρωτεύουσα, η Εσπεράνζα, και έρχεται ως το πρώτο μεγαλύτερο αστικό περιβάλλον στη σειρά παιχνιδιών Far Cry που είχατε ποτέ. Η πόλη θα παίξει έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο από την προηγούμενη σειρά.

Ο δικτάτορας του έθνους εξουσιοδοτεί τους πολίτες να κατανοήσουν την ανάγκη για ισχυρή ηγεσία. Ως αποτέλεσμα, κολλάει στο κέντρο της επανάστασης. Ο κύριος στόχος του είναι να χρησιμοποιήσει τους πόρους της χώρας για να ζήσει χωρίς τη βοήθεια ξένων, οι οποίοι μπορούν να διορίσουν τους επιστήμονες και άλλα λογικά πράγματα.

Είναι ενδιαφέρον ότι το ταξίδι σας για να καταστρέψετε αυτό το σκληρό καθεστώς σας μεταφέρει στις πυκνές πόλεις του νησιού, τις φανταστικές ζούγκλες και τις κομψές παραλίες. Επομένως, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα αποκτήσετε την πιο ακριβή παιδική χαρά Far Cry που είναι ενημερωμένη.

Η σχέση του Καστίγιο και του γιου του παίρνει ένα κεντρικό στάδιο.

Η σχέση μεταξύ του Προέδρου Αντόν και του γιου του Ντιέγκο αποτελεί ουσιαστικό μέρος στο Far Cry 6. Ουσιαστικά, διδάσκει και φροντίζει το παιδί να τον διαδεχθεί στο μέλλον. Τώρα, το ερώτημα είναι, θα ακολουθήσει ο Ντιέγκο τα βήματά του; Αυτό πρέπει να ανακαλύψετε σε αυτήν την επερχόμενη σειρά Far Cry 6.

Ταυτόχρονα, το παιχνίδι καθιστά τον Anton έναν από τους πιο συναρπαστικούς κακούς που υπάρχουν σήμερα. Κυρίως, ενεργεί ως φροντιστής πατέρας και πονηρός και αλαζονικός ηγέτης. Επιπλέον, περνάει στριμμένα, προσβλητικά και βάναυσα μαθήματα στον αγαπημένο του γιο.

Παίξτε ως επαναστάτης μαχητής, Dani Rojas

Σε αυτή τη σειρά παιχνιδιών, θα μπορείτε να επιλέξετε αν θα παίξετε ως άνδρας ή γυναίκα. Ανάλογα με την επιλογή φύλου, ο Dani θα εκφραστεί πλήρως και θα αποδώσει την απόδοση. Ο Dani Rojas ταιριάζει στις απαιτήσεις για έναν χαρακτήρα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο νησί Yara. Ο χαρακτήρας είναι τοπικός και βλέπει τον εαυτό του ως μέρος της επανάστασης. Κάποιος που μπορεί να παρασυρθεί στο κίνημα Ελευθερία για να καταρρίψει τη σκληρή κυβέρνηση δικτατορίας. Έτσι, θα αναλάβετε το ρόλο του Ντάνι Ρόχας, ενός αντάρτη στρατιώτη που μάχεται για την ελευθερία της Γιάρα από τον δικτάτορα. Επίσης, ο απώτερος στόχος είναι να προσπαθήσουμε να αναβιώσουμε το έθνος πίσω στην αρχική του δόξα.

Νέο Amigos για ενοικίαση

Είναι ένα από τα πιο διάσημα και επιτυχημένα στοιχεία στο Far Cry 5 και επιστρέφει με στυλ. Προσλάβετε στρατιώτες να περιπολούν και να πολεμούν μαζί σας σκληρά εναντίον της σκληρής ηγεσίας. Σε αυτή τη σειρά, τα όπλα προς ενοικίαση θα ονομάζονται Amigos for Hire.
Συνεργαστείτε με πράκτορες τεχνητής νοημοσύνης για να σας βοηθήσουν στις μάχες. Θα βρείτε ένα αξιολάτρευτο σκυλί wiener που ονομάζεται Chorizo ​​ως ένας από τους πιο εξέχοντες φίλους και έναν νεαρό πρώην κατάσκοπο της KGB. Επομένως, μπορείτε πάντα να καλέσετε κάποιο αντίγραφο ασφαλείας στις αποστολές σας.

Ο κόσμος της κατακόρυφης

Για πρώτη φορά στην se